Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕТ Д-Р Маргаритка Нейкова-амбулатория за индивидуална дентална извънболнична помощ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130120615
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
ЕТ Д-Р Маргаритка Нейкова-амбулатория за индивидуална дентална извънболнична помощ
Транслитерация
ET D MARGARITKA NEIKOVA-AMBULATORIA ZA INDIVIDUALNA STOMATOLOGICHNA IZVANBOLNICHNA POMOSHT
Оборот
22,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, ул.СОФИЯ 8 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
8513 - извънболнична дентална помощ
Предмет на дейност
Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика.Предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манип... Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика.Предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност.Предписване обема, вида и домашните грижи и помощи на болни.Предписване лекарства превързочни материали и медицински пособия.Извършване експертиза на временна нетрудоспосовност.Извършване наблюдения и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство, наблюдение, контролиране и полагане грижи за физическото и психическото развитие на деца до 18 години.Извършване дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи.Издаване на документи свързани с амбулаторната дейност.Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ.Хоспитализиране на пациенти в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в ачбулаторни или в дома на пациента. прочети още скрии
Физически лица търговци
МАРГАРИТКА ПЕТРОВА НЕЙКОВА-УЗУНОВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 22,000 10% - -
2020 20,000 -13.04% - -
2019 23,000 0 -

Служители

Година
Служители
2021 3 50%
2019 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕТ Д-Р Маргаритка Нейкова-амбулатория за индивидуална дентална извънболнична помощ ЕТ на латиница "ET D MARGARITKA NEIKOVA-AMBULATORIA ZA INDIVIDUALNA STOMATOLOGICHNA IZVANBOLNICHNA POMOSHT" с ЕИК/ПИК 130120615 е основана на 8 Февруари 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "Д-Р МАРГАРИТКА НЕЙКОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА СТОМАТОЛОГИЧНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ПОМОЩ", но на 8 Февруари 2008 година то бива сменено на сегашното "ЕТ Д-Р Маргаритка Нейкова-амбулатория за индивидуална дентална извънболнична помощ". Седалището на компанията се намира в гр. Костинброд.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 22,000 лв. което е с 10% повече от предходната 2020 година (20,000 лв.), а средният годишен ръст е -2%.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

2008-02-08
Промяна наименование
Името се сменя от Д-Р МАРГАРИТКА НЕЙКОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА СТОМАТОЛОГИЧНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ПОМОЩ на ЕТ Д-Р Маргаритка Нейкова-амбулатория за индивидуална дентална извънболнична помощ
Промяна предмет на дейност
- Извършване на диагностика,лечение,рехабилитация и няблюдение на болни,консултации, профилактика,предписване на лабораторни и други видове изследвания,извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност. Предписване обема, вида и домашните грижи и помощи на болни. Предписване лекарства, превързочни материали и медицински пособия.Извършване на експертиза на временна нетрудоспособност.Извършване на наблюдения и оказване на стоматологична помощ при бременност и майчинство,наблюдение, контролиране и полагане грижи за физическото и психическо развитие на деца до 18 години.Извършване дейности по здравна промоция и профилактика,включително профилактични прегледи. Издаване на документи свързани със амбулаторната дейност.Насрочване на пациенти за консултативна и болнична помощ.Хоспитализиране на пациенти в болница,когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента.
+ Извършване на диагностика,лечение,рехабилитация и наблюдение на болни,консултации,профилактика.Предписване на лабораторни и други видове изследвания,извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност.Предписване обема, вида и домашните грижи и помощи на болни.Предписване лекарства превързочни материали и медицински пособия.Извършване експертиза на временна нетрудоспосовност.Извършване наблюдения и оказване на дентална помощ при бременност и майчинство, наблюдение,контролиране и полагане грижи за физическото и психическото развитие на деца до 18 години.Извършване дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи.Издаване на документи свързани с амбулаторната дейност.Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ.Хоспитализиране на пациенти в болница,когато лечебната цел не може да се постигне в ачбулаторни или в дома на пациента.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма