Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАДЕТ КОНСУЛТ ТМ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 13, 2023 13:26
ЕИК/ПИК
130139277
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
КАДЕТ КОНСУЛТ ТМ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул.ПЕТКО Ю. ТОДОРОВ, 1, бл. 1, вх. А, ет. 11 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
- Трудова медицина.
Предмет на дейност
Комплексно обслужване на Трудова медицина в т.ч консултиране и подпомагане на работодателите, Комитетите и Групите по условия на труд в планирането, организирането и изпълнението на задълженията и... Комплексно обслужване на Трудова медицина в т.ч консултиране и подпомагане на работодателите, Комитетите и Групите по условия на труд в планирането, организирането и изпълнението на задълженията им по осигуряване и поддържане на безопасни и здравословни условия на труд, укрепване на здравето и работоспособността на работниците и служителите във врлъзка с извършваната от тях работа. Търговска дейност в страната и в чужбина във всичките й форми и разновидности, включително сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, агентство и комисионерство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, предприемачество във всички сфери на стопанската дейност, реализация на стоки и услуги, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм, проектантска и архитектурна дейност, всички други дейности, незабранени със закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР НЕДЯЛКОВ НЕДЯЛКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОР НЕДЯЛКОВ НЕДЯЛКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАДЕТ КОНСУЛТ ТМ ЕООД с ЕИК/ПИК 130139277 е основана на 16 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАДЕТ КОНСУЛТ СВ", но на 16 Юни 2008 година то бива сменено на сегашното "КАДЕТ КОНСУЛТ ТМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2008-06-16
Промяна наименование
Името се сменя от КАДЕТ КОНСУЛТ СВ на КАДЕТ КОНСУЛТ ТМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. П.Ю.ТОДОРОВ 1 бл. 1 вх.А ет.11 ап.89
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул. ПЕТКО Ю. ТОДОРОВ, 1, бл. 1, вх. А, ет. 11
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина във всички форми и разновидности, включително сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, агентство и комисионерство на местни и чуждестренни физически и юридически лица, предприемачество във всички сфери на стопанската дейност, производство и реализация на стоки и услуги, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм , строителна ,проектантска и архитектурна дейност, шивашки услуги и моделиерство и всички други дейности незабранени със закона.
+ Комплексно обслужване на Трудова медицина в т.ч консултиране и подпомагане на работодателите, Комитетите и Групите по условия на труд в планирането, организирането и изпълнението на задълженията им по осигуряване и поддържане на безопасни и здравословни условия на труд, укрепване на здравето и работоспособността на работниците и служителите във врлъзка с извършваната от тях работа. Търговска дейност в страната и в чужбина във всичките й форми и разновидности, включително сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, агентство и комисионерство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, предприемачество във всички сфери на стопанската дейност, реализация на стоки и услуги, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм, проектантска и архитектурна дейност, всички други дейности, незабранени със закона.

2011-11-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул. ПЕТКО Ю. ТОДОРОВ, 1, бл. 1, вх. А, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул.ПЕТКО Ю. ТОДОРОВ, 1, бл. 1, вх. А, ет. 11

2023-06-13
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма