Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИЛАНО ГРУП КЪМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130160944
Регистрация по ЗДДС
Да - BG130160944 от 2000-01-19 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
МИЛАНО ГРУП КЪМПАНИ
Транслитерация
MILANO GROUP COMPANY
Оборот
1,574,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
6 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бул. Рожен, 31, стоков базар „Илиянци“, ма Виж на картата
Код на икономическа дейност
46.49 - Търговия на едро с други нехранителни потребителски стоки
Предмет на дейност
Внос, износ, търговия на едро и дребно със слънчеви очила, рамки за очила, диоптрични очила и очила за четене; търговия на дребно и едро с фойерверки и пиротехнически изделия; търговия на дреб... Внос, износ, търговия на едро и дребно със слънчеви очила, рамки за очила, диоптрични очила и очила за четене; търговия на дребно и едро с фойерверки и пиротехнически изделия; търговия на дребно и едро с други стоки; строителство на сгради и съоръжения; покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕНАДИ ПЕТРОВ ДЕРИВОЛКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БУЛПОЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,574,000 - -
2020 0 - -
2019 0 315,000 -

Служители

Година
Служители
2021 6

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИЛАНО ГРУП КЪМПАНИ ЕООД на латиница "MILANO GROUP COMPANY" с ЕИК/ПИК 130160944 е основана на 9 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТРАНС ОЙЛ КОРПОРЕЙШЪН", но на 5 Януари 2016 година то бива сменено на сегашното "МИЛАНО ГРУП КЪМПАНИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,574,000 лв.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2000-01-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG130160944 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-02-02

2012-09-13
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-01-05
Промяна наименование
Името се сменя от ТРАНС ОЙЛ КОРПОРЕЙШЪН на МИЛАНО ГРУП КЪМПАНИ
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА,ТРАНСПОТНИ УСЛУГИ,ПРОЕКТИРАНЕ,СТРОИТЕЛСТВО,РЕМОНТИ,ПРОИЗВОДСТВО,ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ РОДУКТИ,ПОСРЕАДНИЧЕСТВО,ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА ФИРМИ,ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ,ЗА КОЯТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.
+ ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТИ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА ФИРМИ, ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.

2020-01-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ВИТОША 24
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бул. Рожен маг.-склад, 31
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТИ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА ФИРМИ, ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.
+ производство, преработка и търговия с химически продукти, преработка и търговия с химически продукти извлечени от отпадъци , търговия на дребно и едро в страната и чужбина с химически продукти, транспортни услуги, проектиране , строителство, ремонти, производство , преработка и реализация на селскостопански продукти , посредничество , представителство и агентство на фирми , всяка друга дейност, за която няма законова забрана.

2023-05-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бул. Рожен маг.-склад, 31
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бул. Рожен, 31, стоков базар „Илиянци“, ма
Промяна предмет на дейност
- производство, преработка и търговия с химически продукти, преработка и търговия с химически продукти извлечени от отпадъци , търговия на дребно и едро в страната и чужбина с химически продукти, транспортни услуги, проектиране , строителство, ремонти, производство , преработка и реализация на селскостопански продукти , посредничество , представителство и агентство на фирми , всяка друга дейност, за която няма законова забрана.
+ Внос, износ, търговия на едро и дребно със слънчеви очила, рамки за очила, диоптрични очила и очила за четене; търговия на дребно и едро с фойерверки и пиротехнически изделия; търговия на дребно и едро с други стоки; строителство на сгради и съоръжения; покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всички други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма