Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СКАЙТЕЛ СЪРВИЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130206110
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
СКАЙТЕЛ СЪРВИЗ
Транслитерация
SKYTEL SERVICE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, Лозенец, бул. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, 30, ет. 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Внос, износ и търговия с нехранителни и хранителни стоки на едро и дребно; производство на стоки с цел продажба; представителство и посредничество на местни и чужди лица в страната и чужбина, сдел... Внос, износ и търговия с нехранителни и хранителни стоки на едро и дребно; производство на стоки с цел продажба; представителство и посредничество на местни и чужди лица в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, транспортна, рекламна, сервизни услуги и всякакви други дейности, които не са забранени от законите на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕРГАНА СТЕФАНОВА ДАНОВА (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ТАСЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СКАЙТЕЛ СЪРВИЗ ЕООД на латиница "SKYTEL SERVICE" с ЕИК/ПИК 130206110 е основана на 22 Май 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2011-07-15
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ИНФОРМАЦИОННИ, СЕРВИЗНИ И ДРУГИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Внос, износ и търговия с нехранителни и хранителни стоки на едро и дребно; производство на стоки с цел продажба; представителство и посредничество на местни и чужди лица в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, транспортна, рекламна, сервизни услуги и всякакви други дейности, които не са забранени от законите на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма