Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОЙРОШПЕД ИНВЕСТ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 8, 2021 11:23
ЕИК/ПИК
130253107
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
ОЙРОШПЕД ИНВЕСТ
Транслитерация
EUROSPED INVEST EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бул. Христофор Колумб, 56 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Спедиторска и логистична дейност, организация и управление на търговски предприятия и дружества, участие във всички видове дружества и търговски предприятия, както и всяка друга дейност, незаб... Спедиторска и логистична дейност, организация и управление на търговски предприятия и дружества, участие във всички видове дружества и търговски предприятия, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯВОР СТОЯНОВ ПАНТАЛЕЕВ (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯВОР СТОЯНОВ ПАНТАЛЕЕВ (свързан с 14 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОЙРОШПЕД ИНВЕСТ ЕООД на латиница "EUROSPED INVEST EOOD" с ЕИК/ПИК 130253107 е основана на 22 Април 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИНТЕРФРАХТ", но на 7 Декември 2020 година то бива сменено на сегашното "ОЙРОШПЕД ИНВЕСТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2010-12-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Подуяне, КНЯГИНЯ КОСАРА, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бул. Христофор Колумб, 56

2020-12-07
Промяна наименование
Името се сменя от ИНТЕРФРАХТ на ОЙРОШПЕД ИНВЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бул. Христофор Колумб, 56
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бул. Христофор Колумб, 56
Промяна предмет на дейност
- Спедиторка,транспортна,логистична,складова и комисионна дейност в страната и чужбина,транспортна дейност в страната и чужбина с български или чужди превозни средства,организиране и обработка на вътрешни,транзитни и международни превози,митническо обслужване в страната и чужбина,консултанска дейност за подобряване на стокови,парични и информационни потоци на други физически или юридически лица,организиране на изложби,стоков контрол,разработка и пласмент на софтуер,вътрешна и външна търговска дейност,сделки с недвижими имоти,производствена дейност,търговско представителство на наши или чуждестранни физечески или юридически лица,посредничество и агентство,организация и експлотация на търговски предприятия и дружества,участие във всички дружества и търговски предприятия,предвидени със закон,хотелиерска и ресторантьорска дейност,управленски,рекламни,счетоводни,консултански и маркетингови услуги,както и всяка друга дейност,незабранена със закон.
+ Спедиторска и логистична дейност, организация и управление на търговски предприятия и дружества, участие във всички видове дружества и търговски предприятия, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2021-07-08
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма