Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРАММА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130272402
Регистрация по ЗДДС
Да - BG130272402 от 2001-01-08 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
ГРАММА
Транслитерация
Gramma Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Борово, 52, вх. Г Виж на картата
Има 93 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
62.09 - Други дейности в областта на информационните технологии
Предмет на дейност
търговия, производство, услуги и всякаква друга дейност, незабранена от закона (след получаване на необходимите лицензи или разрешения, когато се изискват по закон)... търговия, производство, услуги и всякаква друга дейност, незабранена от закона (след получаване на необходимите лицензи или разрешения, когато се изискват по закон) прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Велиславов Чохаджиев (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Димитър Велиславов Чохаджиев (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
6,000 лева (6,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРАММА ЕООД на латиница "Gramma Ltd." с ЕИК/ПИК 130272402 е основана на 24 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 6,000 лева.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2001-01-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG130272402 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-11-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, пл. Велчова завера, 1, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Борово, 52, вх. Г
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде впървоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни спедиционни и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, електроника, комуникации, автоматика, разработка и проектиране на софтуер, микропроцесорни системи или други услуги, покупка, строеж илиобзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност и всичкидруги дейности, за които няма изрична законова забрана.
+ Вътрешна и външна търговия; търговско представителство; посредничество и агентство на местни и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина; сделки с интелектуалната собственост и създаване на такава; организиране на събития, публични прояви и връзки с обществеността; предоставяне на персонал на трети лица; вътрешен и международен туризъм; отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество; сделки с недвижими имоти; маркетинг; реклама; складиране; логистика; проектиране; консултации; строително-монтажни и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона.

2012-02-10

2013-08-01
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия; търговско представителство; посредничество и агентство на местни и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина; сделки с интелектуалната собственост и създаване на такава; организиране на събития, публични прояви и връзки с обществеността; предоставяне на персонал на трети лица; вътрешен и международен туризъм; отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество; сделки с недвижими имоти; маркетинг; реклама; складиране; логистика; проектиране; консултации; строително-монтажни и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона.
+ търговия, производство, услуги и всякаква друга дейност, незабранена от закона (след получаване на необходимите лицензи или разрешения, когато се изискват по закон)

2015-06-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Борово, 52, вх. Г
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Борово, 52, вх. Г

2019-10-04
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма