Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИАТ-2000 ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на October 27, 2017 15:45
ЕИК/ПИК
130287913
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
СИАТ-2000
Транслитерация
SIAT-2000
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. ДОСПАТ, 17, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- ОБРАЗОВАТЕЛНИ И КВАЛИФИКАЦИОННИ КУРСОВЕ И ШКОЛИ
Предмет на дейност
Извършване на посредническа дейност по наемане на работа в Република България и други държави, информационни, комуникационни и интернет технологии и услуги, разработване на софтуер, хардуер, ... Извършване на посредническа дейност по наемане на работа в Република България и други държави, информационни, комуникационни и интернет технологии и услуги, разработване на софтуер, хардуер, визуален дизайн, интернет търговия, консултантска дейност, рекламна и издателска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, търговия с лекарства и медицински консумативи, изработване на програмни продукти и компютърна обработка на информацията, ползващи се в извънболничната и болничната медицинска практика, организиране и провеждане на подготвителни, образователни, квалификационни курсове и школи, организиране на конгреси, конференции и семинари, извършване на строителни и ремонтни работи, други дейности незабранени от закон. Когато за определени дейности се изисква издаване на лицензии и/ или разрешения от компетентен орган, същите ще се извършват след тяхното издаване по надлежния ред. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАТЕЙ АТАНАСОВ МАТЕЕВ (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАТЕЙ АТАНАСОВ МАТЕЕВ (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИАТ-2000 ЕООД на латиница "SIAT-2000" с ЕИК/ПИК 130287913 е основана на 8 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2009-01-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, ул. БУЛИНА ЛИВАДА, бл. 32, ет. 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, СИНАНИШКО ЕЗЕРО, 13, бл. 12, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- OPГAHИЗИPAHE И ПPOBEЖДAHE HA ПOДГOTBИTEЛHИ, OБPAЗOBATEЛHИ, KBAЛИФИKAЦИOHHИ KУPCOBE И ШKOЛИ, OPГAHИЗИPAHE HA KOHГPECИ, KOHФEPEHЦИИ, CEMИHAPИ И ДP., ИЗДATEЛCKA ДEЙHOCT, ИHФOPMAЦИOHHA, PEKЛAMHA И KOHCУЛTAHTCKA ДEЙHOCT, BЬTPEШHO И BЬHШHOTЬPГOBCKA ДEЙHOCT, ИЗPAБOTBAHE HA ПPOГPAMHИ ПPOДУKTИ И KOMПЮTЬPHA OБPAБOTKA HA ИHФOPMAЦИЯTA, ПOЛЗBAЩИ CE B ИЗBЬHБOЛHИЧHATA И БOЛHИЧHA MEДИЦИHCKA ПPAKTИKA, TЬPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, ИЗBЬPШBAHE HA CTPOИTEЛHИ И PEMOHTHИ PAБOTИ, ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOH.
+ Консултантска дейност, рекламна и издателска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, търговия с лекарства и медицински консумативи, изработване на програмни продукти и компютърна обработка на информацията, ползващи се в извърболничната и болничната медицинска практика, организиране и провеждане на подготвителни, образователни, квалификационни курсове и школи, организиране на конгреси, конференции и семинари, извършване на строителни и ремонтни работи, други дейности незабранени от закон. Когато за определени дейности се изисква издаване на лицензии и/ или разрешения от компетентен орган, същите ще се извършват след тяхното издаване по надлежния ред.

2010-09-29
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, рекламна и издателска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, търговия с лекарства и медицински консумативи, изработване на програмни продукти и компютърна обработка на информацията, ползващи се в извърболничната и болничната медицинска практика, организиране и провеждане на подготвителни, образователни, квалификационни курсове и школи, организиране на конгреси, конференции и семинари, извършване на строителни и ремонтни работи, други дейности незабранени от закон. Когато за определени дейности се изисква издаване на лицензии и/ или разрешения от компетентен орган, същите ще се извършват след тяхното издаване по надлежния ред.
+ Извършване на посредническа дейност по наемане на работа в Република България и други държави, информационни, комуникационни и интернет технологии и услуги, разработване на софтуер, хардуер, визуален дизайн, интернет търговия, консултантска дейност, рекламна и издателска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, търговия с лекарства и медицински консумативи, изработване на програмни продукти и компютърна обработка на информацията, ползващи се в извънболничната и болничната медицинска практика, организиране и провеждане на подготвителни, образователни, квалификационни курсове и школи, организиране на конгреси, конференции и семинари, извършване на строителни и ремонтни работи, други дейности незабранени от закон. Когато за определени дейности се изисква издаване на лицензии и/ или разрешения от компетентен орган, същите ще се извършват след тяхното издаване по надлежния ред.

2016-04-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, СИНАНИШКО ЕЗЕРО, 13, бл. 12, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. ДОСПАТ, 17, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-10-27
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма