Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САЙМАРК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130453737
Регистрация по ЗДДС
Да - BG130453737 от 2013-08-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
САЙМАРК
Транслитерация
CYMARK Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул.АРСЕНАЛСКИ, 123, ет. 1, офис 2 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко-продажба на недвижими имоти, търговско посредничество и представителство в България и чужбина, консултантска дейност, стопанисване и управление на активи, внедряване на технологии, н... Покупко-продажба на недвижими имоти, търговско посредничество и представителство в България и чужбина, консултантска дейност, стопанисване и управление на активи, внедряване на технологии, ноу-хау, строителство, инвестиции, реализация на инвестиционни проекти, производство и търговия на стоки, селскостопанска продукция и др., внос и износ, както и всяка друга дейност, незабранена от закона прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Марко Атанасов Симеонов (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Марко Атанасов Симеонов (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
240,000 лева (240,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САЙМАРК ЕООД на латиница "CYMARK Ltd" с ЕИК/ПИК 130453737 е основана на 9 Януари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЙ ТИ СЕКЮРИТИ", но на 15 Януари 2019 година то бива сменено на сегашното "САЙМАРК". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 240,000 лева.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2009-01-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.ГОРСКИ ПЪТНИК, 44
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул.АРСЕНАЛСКИ, 123, ет. 1, офис 2

2013-07-11
Промяна наименование
Името се сменя от АЙ ТИ СЕКЮРИТИ на ЕС АГРО
Промяна предмет на дейност
- ИЗГPAЖДAHE И ПOДДPЪЖKA HA BИCOKOTEXHOЛOГИЧHИ CИCTEMИ ЗA CИГУPHOCT И ЗAЩИTA HA ДAHHИ, ИHФOPMAЦИOHHИ CИCTEMИ ЗA CИГУPHOCT B OБЛACTTA HA ИHФOPMAЦИOHHИTE TEXHOЛOГИИ, KOMУHИKAЦИOHHИTE TEXHOЛOГИИ И ПPEHOCA HA ДAHИ, ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
+ Производство на селскостопанска продукция в т.ч. хранителни стоки, агрохимическо обслужване, производство и реализация на торове, препарати, биологично активни вещества и др. за растителна защита, търговия със семена, покупко-продажба, управление, арендоване и обработка на земеделски земи, внедряване на технологии, ноу-хау, консултации и др. при отглеждане и опазване на селскостопански култури, агротехнически и транспортни работи и услуги, внос и износ, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2013-08-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG130453737 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-09-11
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-01-15
Промяна наименование
Името се сменя от ЕС АГРО на САЙМАРК
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство на селскостопанска продукция в т.ч. хранителни стоки, агрохимическо обслужване, производство и реализация на торове, препарати, биологично активни вещества и др. за растителна защита, търговия със семена, покупко-продажба, управление, арендоване и обработка на земеделски земи, внедряване на технологии, ноу-хау, консултации и др. при отглеждане и опазване на селскостопански култури, агротехнически и транспортни работи и услуги, внос и износ, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Покупко-продажба на недвижими имоти, търговско посредничество и представителство в България и чужбина, консултантска дейност, стопанисване и управление на активи, внедряване на технологии, ноу-хау, строителство, инвестиции, реализация на инвестиционни проекти, производство и търговия на стоки, селскостопанска продукция и др., внос и износ, както и всяка друга дейност, незабранена от закона

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма