Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Мавабо ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130481099
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
Мавабо
Транслитерация
Mavabo
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Костенец, "Хан Исперих", 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Тьрговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, внос, износ, търговско представителство, посредничество, л... Тьрговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, внос, износ, търговско представителство, посредничество, лизинг, туризьм, складова, дистрибуторска, транспортна и спедиторска дейност, реклама, както други дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Евтим Захариев Захариев (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"Зоната"ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Мавабо ЕООД на латиница "Mavabo" с ЕИК/ПИК 130481099 е основана на 28 Септември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""Мавабо"ЕООД", но на 11 Май 2009 година то бива сменено на сегашното "Мавабо". Седалището на компанията се намира в гр. Костенец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2009-05-11
Промяна наименование
Името се сменя от "Мавабо"ЕООД на Мавабо
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, "Екзарх Йосиф І", 104
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Костенец, "Хан Исперих", 1
Промяна предмет на дейност
- Превозна и спедиторска дейност, складови сделки, вътрешна и външна търговия, хотелиерски, импресарски рекламни, туристически, информационни и други услуги, проектиране и строителство на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, посредническа дейност, както и всякакви други дейности и услуги, разрешени от закона.
+ Тьрговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, внос, износ, търговско представителство, посредничество, лизинг, туризьм, складова, дистрибуторска, транспортна и спедиторска дейност, реклама, както други дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма