Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕ ВА МИТ 2017 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130516454
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
ПЕ ВА МИТ 2017
Транслитерация
PE VA MIT 2017 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 5, вх. В, ет. 8 Виж на картата
Има 108 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ
Предмет на дейност
Производсво, преработка и търговия със селскостопанска продукция, производство и търговия на едро и дребно на промишлени стоки; посредничество и представителство; покупко-продажба и посредничеств... Производсво, преработка и търговия със селскостопанска продукция, производство и търговия на едро и дребно на промишлени стоки; посредничество и представителство; покупко-продажба и посредничество при наемане и продажба на недвижими имоти; внос и износ на стоки и услуги с цел продажба; спедиторска дейност и транспортни услуги, транспортна и спедиционна дейност; вътрешна и външна търговия със стоки и услуги; дистрибуция на стоки; комисионна и консигнационна дейност; оказионна търговия; търговия на дребно и едро с магазини; хотелиерство и ресторантьорство; рекламна и информационна дейност; инженерингова, маркетингова, лизингова дейност и услуги;, както и всички други дейности, разрешени от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТКО ВАСКОВ МИТОВ (свързан с 79 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРТИН СИРИЕЛ СЕЛИНА ЛИПЕНС 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНТОАНЕТА ЗДРАВКОВА СТАНЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТКО ВАСКОВ МИТОВ (свързан с 79 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕ ВА МИТ 2017 ЕООД на латиница "PE VA MIT 2017 EOOD" с ЕИК/ПИК 130516454 е основана на 27 Октомври 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "М-ТЕКС СТАЙЛ", но на 19 Април 2017 година то бива сменено на сегашното "ПЕ ВА МИТ 2017". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2015-07-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. МОРСКАСИРЕНА, 24, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, площад КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР I, 16, вх. А, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Посреднически услуги; маркетинг; покупко-продажба на стоки, услуги, тъкани и текстилни аксесоари и всичко, свързано с тази дейност, внос и износ на същите; организазция на производство на конфекция; транспорт, туризъм и всяка друга дейност, за която няма изрична законова забрана.
+ ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ, ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ, ТЪКАНИ И ТЕКСТИЛНИ АКСЕСОАРИ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТАЗИ ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС НА СЪЩИТЕ, ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВО НА КОНФЕКЦИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО И ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД, ТРАНСПОРТ, ТУРИЗЪМ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЯМА ИЗРИЧНА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.

2017-04-19
Промяна наименование
Името се сменя от М-ТЕКС СТАЙЛ на ПЕ ВА МИТ 2017
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, площад КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР I, 16, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 5, вх. В, ет. 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ, ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ, ТЪКАНИ И ТЕКСТИЛНИ АКСЕСОАРИ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТАЗИ ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС НА СЪЩИТЕ, ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВО НА КОНФЕКЦИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО И ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД, ТРАНСПОРТ, ТУРИЗЪМ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО НЯМА ИЗРИЧНА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.
+ Производсво, преработка и търговия със селскостопанска продукция, производство и търговия на едро и дребно на промишлени стоки; посредничество и представителство; покупко-продажба и посредничество при наемане и продажба на недвижими имоти; внос и износ на стоки и услуги с цел продажба; спедиторска дейност и транспортни услуги, транспортна и спедиционна дейност; вътрешна и външна търговия със стоки и услуги; дистрибуция на стоки; комисионна и консигнационна дейност; оказионна търговия; търговия на дребно и едро с магазини; хотелиерство и ресторантьорство; рекламна и информационна дейност; инженерингова, маркетингова, лизингова дейност и услуги;, както и всички други дейности, разрешени от законодателството на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма