Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАЙС ТРАВЪЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130555966
Регистрация по ЗДДС
Да - BG130555966 от 2005-11-15 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
НАЙС ТРАВЪЛ
Транслитерация
NICE TRAVEL OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 382, вх. А, ет. 7 Виж на картата
Има 18 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комиси... покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, превозни и бартерни сделки, международно-транспортни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и счетоводни услуги извършени под формата на предприятие в т.ч. съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводство, хотелиерска дейност /извън случаите на чл.2, т.з от тз/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос и износ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ЛЮБЕНОВ ГЕКОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: МЕГЛЕНА ЖЕЛЕВА МИТЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ ЛЮБЕНОВ ГЕКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАЙС ТРАВЪЛ ООД на латиница "NICE TRAVEL OOD" с ЕИК/ПИК 130555966 е основана на 20 Юни 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2005-11-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG130555966 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-02-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ж.к. СВОБОДА, бл. 20А, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 382, вх. А, ет. 7
Промяна съдружници
+ ГЕОРГИ ЛЮБЕНОВ ГЕКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ МЕГЛЕНА ЖЕЛЕВА МИТЕВА - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ТУРОПЕРАТОРСКА И ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ /СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ/, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ЕКСПОРТ И ИМПОРТ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОНЕРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ЕКСПОРТ И ИМПОРТ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОНЕРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.

2019-10-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 382, вх. А, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 382, вх. А, ет. 7
Промяна предмет на дейност
- ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ЕКСПОРТ И ИМПОРТ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОНЕРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, превозни и бартерни сделки, международно-транспортни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и счетоводни услуги извършени под формата на предприятие в т.ч. съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводство, хотелиерска дейност /извън случаите на чл.2, т.з от тз/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос и износ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма