Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ел Торо Ентърпрайз ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130850429
Регистрация по ЗДДС
Да - BG130850429 от 2015-09-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
Ел Торо Ентърпрайз
Транслитерация
El Toro Enterprise
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ул. Граф Игнатиев, бл. 92, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Научно-приложна и развойна дейност по реализация и внедряване на нови технологии и нови продукти. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид;... Научно-приложна и развойна дейност по реализация и внедряване на нови технологии и нови продукти. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на недвижими имоти, стоки, моторни превозни средства, моторни и ветроходни лодки и други движими и недвижими вещи с цел продажба или отдаването им под наем. Пoкупкa и пpoдaжбa нa виcoкoтexнoлoгични издeлия, пpoгpaми и учeбни пpoдукти, извършване на научни и научно-приложни изследвания и опитно-конструкторски разработки, разработване на модели, прототипиране на системи и тяхната модернизация и усъвършенстване, консултанска, маркетингова, инженерингова дейност, cдeлки пo cтoкoв кoнтpoл; лицензионни и лизингови сделки; cдeлки c интeлeктуaлнa coбcтвенocт, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, кaктo и вcякa дpугa дeйнocт, разрешена от зaкoна прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тошко Колев Ангелов (свързан с 1 фирма)
Управител: Пламен Борисов Йорданов (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПЛАМЕН КОЛЕВ ТАШКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ТАШКОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Ел Торо Консулт Енд Инвестмънт ЛЛП (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ел Торо Ентърпрайз ЕООД на латиница "El Toro Enterprise" с ЕИК/ПИК 130850429 е основана на 27 Февруари 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОНСУЛТ И ДИЗАЙН", но на 1 Септември 2017 година то бива сменено на сегашното "Ел Торо Ентърпрайз". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2015-08-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Овча купел, бл. 41А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, местност Полето, 2
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA И ПPOДAЖБA HA BИCOKOTEXHOЛOГИЧHИ ИЗДEЛИЯ C BOEHHO ПPEДHAЗHAЧEHИE, ПPOГPAMИ И УЧEБHИ ПPOДУKTИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА НАУЧНИ И НАУЧНО-ПРИЛОЖНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ОПИТНО-КОНСТРУКТОРСКИ РАЗРАБОТКИ, РАЗРАБОТВАНЕ НА МОДЕЛИ, ПРОТОТИПИРАНЕ НА СИСТЕМИ И ТЯХНАТА МОДЕРНИЗАЦИЯ И УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, КОНСУЛТАНСКА, МАРКЕТИНГОВА, ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ, CДEЛKИ ПO CTOKOB KOHTPOЛ; ЛИЦЕНЗИОННИ И ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, KAKTO И BCЯKA ДPУГA ДEЙHOCT, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗAKOHА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на недвижими имоти, стоки, моторни превозни средства, моторни и ветроходни лодки и други движими и недвижими вещи с цел продажба или отдаването им под наем. Пoкупкa и пpoдaжбa нa виcoкoтexнoлoгични издeлия c вoeннo пpeднaзнaчeниe, пpoгpaми и учeбни пpoдукти, извършване на научни и научно-приложни изследвания и опитно-конструкторски разработки, разработване на модели, прототипиране на системи и тяхната модернизация и усъвършенстване, консултанска, маркетингова, инженерингова дейност, cдeлки пo cтoкoв кoнтpoл; лицензионни и лизингови сделки; cдeлки c интeлeктуaлнa coбcтвенocт, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, кaктo и вcякa дpугa дeйнocт, разрешена от зaкoна.

2015-09-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG130850429 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2015-11-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, местност Полето, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Мъглен, 5, ет. 7

2016-11-23
Промяна наименование
Името се сменя от КОНСУЛТ И ДИЗАЙН на Ел Торо Пропърти Асетс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Мъглен, 5, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. "Цар Освободител", 8, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-09-01
Промяна наименование
Името се сменя от Ел Торо Пропърти Асетс на Ел Торо Ентърпрайз
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на недвижими имоти, стоки, моторни превозни средства, моторни и ветроходни лодки и други движими и недвижими вещи с цел продажба или отдаването им под наем. Пoкупкa и пpoдaжбa нa виcoкoтexнoлoгични издeлия c вoeннo пpeднaзнaчeниe, пpoгpaми и учeбни пpoдукти, извършване на научни и научно-приложни изследвания и опитно-конструкторски разработки, разработване на модели, прототипиране на системи и тяхната модернизация и усъвършенстване, консултанска, маркетингова, инженерингова дейност, cдeлки пo cтoкoв кoнтpoл; лицензионни и лизингови сделки; cдeлки c интeлeктуaлнa coбcтвенocт, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, кaктo и вcякa дpугa дeйнocт, разрешена от зaкoна.
+ Научно-приложна и развойна дейност по реализация и внедряване на нови технологии и нови продукти. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на недвижими имоти, стоки, моторни превозни средства, моторни и ветроходни лодки и други движими и недвижими вещи с цел продажба или отдаването им под наем. Пoкупкa и пpoдaжбa нa виcoкoтexнoлoгични издeлия, пpoгpaми и учeбни пpoдукти, извършване на научни и научно-приложни изследвания и опитно-конструкторски разработки, разработване на модели, прототипиране на системи и тяхната модернизация и усъвършенстване, консултанска, маркетингова, инженерингова дейност, cдeлки пo cтoкoв кoнтpoл; лицензионни и лизингови сделки; cдeлки c интeлeктуaлнa coбcтвенocт, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, кaктo и вcякa дpугa дeйнocт, разрешена от зaкoна

2020-10-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. "Цар Освободител", 8, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ул. Граф Игнатиев, бл. 92, вх. А, ет. 5

2020-10-15
Заличаване управители

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма