Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕГО концепт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130871409
Регистрация по ЗДДС
Да - BG130871409 от 2012-07-25 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
ЕГО концепт
Транслитерация
EGO Concept EOOD
Оборот
133,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
13 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Филип Кутев, 7 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
332 - ПРОИЗВОДСТВО НА УРЕДИ И АПАРАТИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ,ПРОВЕРКА И ДРУГИ
Предмет на дейност
Дървообработка, производство и продажба на мебели и изделия от дърво, шивашки услуги, производство и продажба на текстилни изделия, производство и търговия с перилни и почистващи препарати, ... Дървообработка, производство и продажба на мебели и изделия от дърво, шивашки услуги, производство и продажба на текстилни изделия, производство и търговия с перилни и почистващи препарати, търговия с перални машини и машини за химическо почистване на текстил, услуги по изпиране и химическо почистване на текстилни продукти, търговия с всякакви стоки, незабранени от закона, както и всяка друга дейност, която не е забранена или ограничена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕОДОРА КИРИЛОВА ЦЕКОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ФРАНК АНТОНИ ВЕСТНЕР (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 133,000 4333.33% - -
2020 3,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 13

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕГО концепт ЕООД на латиница "EGO Concept EOOD" с ЕИК/ПИК 130871409 е основана на 14 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИСКОТЕК", но на 6 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "ЕГО концепт". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 133,000 лв.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2012-07-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG130871409 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-07-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. ОДРИН, 4, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Филип Кутев, 7

2021-09-28
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ СЪС СОБСТВЕНИ И НАЕТИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА,ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕДИЦИОННИ СДЕЛКИ,ПОКУПКА НА СТОКИ И ВЕЩИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН,ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД,ПРОДАЖБА НА СТОКИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО,ИЗВЪРШВАНЕ НА СКЛАДОВИ СДЕЛКИ,НА СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ,НА ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ,НА ВАЛУТНИ СДЕЛКИ,НА СДЕЛКИ ЗА СТОКОВ КОНТРОЛ,НАЕМАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА РАДИОЧЕСТОТИ СЪОБРАЗНО СПЕЦИАЛНАТА НОРМАТИВНА УРЕДБА И СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РАЗРЕШЕНИЕ И ЛИЦЕНЗИ,ИЗВЪРШВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ УСЛУГИ,В Т.Ч. ХОТЕЛИЕРСКИ,ТУРИСТИЧЕСКИ,РЕКЛАМНИ,ИНФОРМАЦИОННИ,ПРОГРАМНИ,ПРОЕКТАНТСКИ,ИМПРЕСАРСКИ,КОНСУЛТАНТСКИ,ПРЕВОДНИ,СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ И РЕМОНТ НА МПС И ДР.,СЛЕД НЕОБХОДИМОТО ЛИЦЕНЗИРАНЕ,ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО,ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО,В Т.Ч. И КОРАБНО НА ЧУЖДЕСТРАННИ И МЕСТНИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА,ИЗВЪРШВАНЕ НА КОМИСИОННИ СДЕЛКИ,ПОКУПКА,СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА,ИЗВЪРШВАНЕ НА ЛИЗИНГОВИ И ФРАНЧАЙЗИНГОВИ СДЕЛКИ.
+ извършване на превозни сделки със собствени и наети превозни средства, извършване на спедиционни сделки, покупка на стоки и вещи в страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, извършване на складови сделки, на сделки с интелектуална собственост, на лицензионни сделки, на валутни сделки, на сделки за стоков контрол, наемане и използване на радиочестоти съобразно специалната нормативна уредба и след издаване на необходимите разрешение и лицензи, извършване на различни видове услуги, в т.ч. хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, проектантски, импресарски, консултантски, преводни, сервизно обслужване и ремонт на мпс и др., след необходимото лицензиране, търговско представителство, посредничество и агентство, в т.ч. и корабно на чуждестранни и местни физически и юридически лица, извършване на комисионни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба,извършване на лизингови и франчайзингови сделки, проектиране, изработка, монтаж и отдаване под наем на мебели, дървообработване, продажба на стоки от собствено производство, закупуване на мебели с цел препродажба, както и всяка друга дейност, която не е забранена или ограничена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.

2022-02-28
Промяна наименование
Името се сменя от СИСКОТЕК на Еглит Ко
Промяна предмет на дейност
- извършване на превозни сделки със собствени и наети превозни средства, извършване на спедиционни сделки, покупка на стоки и вещи в страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, извършване на складови сделки, на сделки с интелектуална собственост, на лицензионни сделки, на валутни сделки, на сделки за стоков контрол, наемане и използване на радиочестоти съобразно специалната нормативна уредба и след издаване на необходимите разрешение и лицензи, извършване на различни видове услуги, в т.ч. хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, проектантски, импресарски, консултантски, преводни, сервизно обслужване и ремонт на мпс и др., след необходимото лицензиране, търговско представителство, посредничество и агентство, в т.ч. и корабно на чуждестранни и местни физически и юридически лица, извършване на комисионни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба,извършване на лизингови и франчайзингови сделки, проектиране, изработка, монтаж и отдаване под наем на мебели, дървообработване, продажба на стоки от собствено производство, закупуване на мебели с цел препродажба, както и всяка друга дейност, която не е забранена или ограничена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.
+ Дървообработка, производство и продажба на мебели и изделия от дърво, шивашки услуги, производство и продажба на текстилни изделия, производство и търговия с перилни и почистващи препарати, търговия с перални машини и машини за химическо почистване на текстил, услуги по изпиране и химическо почистване на текстилни продукти, търговия с всякакви стоки, незабранени от закона, както и всяка друга дейност, която не е забранена или ограничена със закон, като в случай, че за осъществяването на съответния вид дейност се изисква получаването на лиценз/разрешение, същата ще се извършва след издаването му от компетентния за това орган.

2023-02-06
Промяна наименование
Името се сменя от Еглит Ко на ЕГО концепт

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма