Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЛЕЙ ХЕЛФ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131040588
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ПЛЕЙ ХЕЛФ
Транслитерация
PLAY HEALTH” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. „Тинтява“ 1А, вх. Б, ет. 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия на едро и дребно. Предоставяне на услуги в сферата на психологията; Осъществяване на индивидуални, групови, семейни, екипни, фирмени психологични консултации; органи... Вътрешна и външна търговия на едро и дребно. Предоставяне на услуги в сферата на психологията; Осъществяване на индивидуални, групови, семейни, екипни, фирмени психологични консултации; организиране на образователни курсове и практически занятия по психология, групови психотренинги и други подобни услуги. Рекламна информационна дейност, книгоразпространение. Производство, търговия, предоставяне на програмни услуги и продукти. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица. Дружеството може да извършва в страната и чужбина или чрез клонове в съответствие със закона и този Учредителен акт сделки от всякакъв вид, включително да придобива ида да отчуждава движими и недвижими имоти, вещни права, ценни книжа, права върху изобретения, търговски марки, ноу-хау, авторски права и други обекти на интелектуалната собственост, да придобива права от всякакъв вид и да се задължава по всякакъв начин, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР ЙОСИФОВ РАНГЕЛОВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИНГА РАНГЕЛОВА 14,400.00 лв - 48.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПЕТЪР ЙОСИФОВ РАНГЕЛОВ 15,600.00 лв - 52.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР ЙОСИФОВ РАНГЕЛОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
30,000 лева (30,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЛЕЙ ХЕЛФ ЕООД на латиница "PLAY HEALTH” Ltd." с ЕИК/ПИК 131040588 е основана на 22 Август 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАК ДЕВЕЛОПЪР ЦЕНТЪР", но на 23 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ПЛЕЙ ХЕЛФ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 30,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2008-10-27
Промяна наименование
Името се сменя от МАК ДЕВЕЛОПЪР ЦЕНТЪР на ОПЕН МАЙНД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. БИСЕР, 2, ет. 9А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Цветна градина", 1, вх. А

2012-08-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Цветна градина", 1, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул."Патриарх Евтимий", 74, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2013-02-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул."Патриарх Евтимий", 74, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Банат", 1, ет. 3

2023-08-23
Промяна наименование
Името се сменя от ОПЕН МАЙНД на ПЛЕЙ ХЕЛФ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Банат", 1, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. „Тинтява“ 1А, вх. Б, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- BЬTPEШHA И BЬHШHA TЬPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO, PAЗPAБOTKA И TЬPГOBИЯ CЬC COФTУEPHИ ПPOДУKTИ, OTKPИBAHE И EKCПЛOATAЦИЯ HA MEДИЦИHCKИ ЗABEДEHИЯ, TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT, ИЗДATEЛCKA ДEЙHOCT, OБУЧEHИE, TЬPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ЮPИДИЧECKИ И ФИЗИЧECKИ ЛИЦA, KAKTO И BCЯKAKBA ДPУГA ДEЙHOCT, HEЗAБPAHEHA CЬC ЗAKOH.
+ Вътрешна и външна търговия на едро и дребно. Предоставяне на услуги в сферата на психологията; Осъществяване на индивидуални, групови, семейни, екипни, фирмени психологични консултации; организиране на образователни курсове и практически занятия по психология, групови психотренинги и други подобни услуги. Рекламна информационна дейност, книгоразпространение. Производство, търговия, предоставяне на програмни услуги и продукти. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица. Дружеството може да извършва в страната и чужбина или чрез клонове в съответствие със закона и този Учредителен акт сделки от всякакъв вид, включително да придобива ида да отчуждава движими и недвижими имоти, вещни права, ценни книжа, права върху изобретения, търговски марки, ноу-хау, авторски права и други обекти на интелектуалната собственост, да придобива права от всякакъв вид и да се задължава по всякакъв начин, както и всякакви други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма