Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОБРУС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131116840
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ОБРУС
Транслитерация
OBRUS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 158, вх. 1, ет. 8 Виж на картата
Има 22 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Посредничество при продажба на имоти, строителни и ремонтни дейности, участие в проектиране на слънчеви централи, организиране на обучение на персонал за поддръжка на слънчеви централи и всяка ... Посредничество при продажба на имоти, строителни и ремонтни дейности, участие в проектиране на слънчеви централи, организиране на обучение на персонал за поддръжка на слънчеви централи и всяка друга дейност, незабранена съса закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛИДИЯ АЛЕКСЕЕВНА БЕСЕДИНА (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЛИДИЯ АЛЕКСЕЕВНА БЕСЕДИНА 3,250.00 лв - 65.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: АЛЕКСЕЙ НИКОЛОВ МАНЧЕВ 1,750.00 лв - 35.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОБРУС ООД на латиница "OBRUS" с ЕИК/ПИК 131116840 е основана на 7 Октомври 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2015-05-15
Промяна предмет на дейност
- ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ ОТДИХ И ТУРИЗЪМ, МЛАДЕЖКИ И СТУДЕНТСКИ ТУРИЗЪМ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ, ОТДИХ НА УЧИТЕЛИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ ВИСШИТЕ УЧИЛИЩА ОТ БЪЛГАРИЯ И ОНД, ОРГАНИЗИРАНЕ ПОДГОТОВКАТА НА ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОЕКТИ, УЧЕБНИ ПЛАНОВЕ, УЧЕБНИ ПРОГРАМИ И ДРУГИ ЗА РАЗЛИЧНИ НИВА НА ОБРАЗОВАНИЕТО С ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАЙ-НОВИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ В ОБРАЗОВАНИЕТО, НАУКАТА И КУЛТУРАТА НА РУСИЯ И СТРАНИТЕ ОТ ОНД, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪВМЕСТНИ ПРОЯВИ С РУСИЯ В ТАЗИ ОБЛАСТ, КАТО СЕМИНАРИ, КОНФЕРЕНЦИИ И ДРУГИ, ОРГАНИЗИРАНЕ ОБУЧЕНИЕТО НА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ЗА НОВИТЕ ПРОГРАМИ, ИЗДАТЕЛСКА, РЕКЛАМНА И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Посредничество при продажба на имоти, строителни и ремонтни дейности, участие в проектиране на слънчеви централи, организиране на обучение на персонал за поддръжка на слънчеви централи и всяка друга дейност, незабранена съса закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма