Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМ.ДЖИ.И.З. ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131124602
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131124602 от 2007-03-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ЕМ.ДЖИ.И.З.
Транслитерация
M.Y.E.3 Ltd
Оборот
561,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ЕКЗАРХ ЙОСИФ, 13 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, балета, пластичн... Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, балета, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, включително опазването на културно-историческото наследство; продуциране и реализация на аудио-визуални продукти, концерти, документални, игрални и анимационни филми, театрални и танцови постановки, радио предавания, спектакли и шоу програми, телевизионни предавания, изложби и осъществяване на съпътстващите ги дейности, продуциране, запис и разпространение на траен носител; организиране на събития; организиране на концерти и културни мероприятия. Превод и издаване и разпространение на книги. Вътрешно и външно икономическа дейност, внедряване и иновации, нови технологии, маркетинг , представителство, посредничество, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, внос, износ, реекспорт, организиране на производства на стоки от промишлеността, транспортни и таксиметрови услуги, строителство, предприемачество. Отваряне на медицински кабинети за доболнично лекуване на болни и всички дейности, разрешени от закона. Визуализация и дейности по заснемане и продуциране на филми, реклами и всякакви аудио-визуални произведения и контакти с медии. Предоставяне на консултации по европейски програми, изготвяне, управление и надзор на проекти; организиране и провеждане на събития за мигрантски общности, обучения и социално и административно-правно подпомагане на чужденци в процеса на интеграция в българското общество. Съвместна реализация на проекти с международни организации, органи на местната власт и други публични органи, както и със стопански и нестопански сдружения. Подпомага не дейци на изкуството и културата в тяхната творческа дейност за създаване и реализирани на проекти, свързани с изкуство и култура. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АРАШ ЕСКАНДАРИ ФАРД (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АРАШ ЕСКАНДАРИ ФАРД (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 561,000 198.4% - -
2020 188,000 -14.93% - -
2019 221,000 0.91% 26,000 11.76%
2018 219,000 146.07% - -
2017 89,000 1.14% - -
2016 88,000 -32.31% - -
2015 130,000 52.94% - -
2014 85,000 107.32% - -
2013 41,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2 100%
2020 1 -50%
2019 2
2017 2
2016 2
2015 2 -60%
2014 5 150%
2013 2
2012 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМ.ДЖИ.И.З. ЕООД на латиница "M.Y.E.3 Ltd" с ЕИК/ПИК 131124602 е основана на 7 Октомври 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 561,000 лв. което е с 198% повече от предходната 2020 година (188,000 лв.), а средният годишен ръст е 57%.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2007-03-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131124602 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-09-09
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ВНЕДРЯВАНЕ И ИНОВАЦИИ, ТЕХНОЛОГИИ, МАРКЕТИНГ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВА НА СТОКИ ОТ ПРОМИШЛЕНОСТТА, ТРАНСПОРТНИ И ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ, СТРОИТЕЛСТВО, ОТВАРЯНЕ НА МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТИ ЗА ДОБОЛНИЧНО ЛЕКУВАНЕ НА БОЛНИ И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Вътрешно и външно икономическа дейност, внедряване и иновации, нови технологии, маркетинг ^представителство,посредничество .вътрешна и външна търговия, ,със стоки и услуги, внос, износ, реекспорт, организиране на производства на стоки от промишлеността, транспортни и тексиметрови услуги, строителство, предприемачество. Отваряне на медицински кабинети за доболнично лекуване на болни и всички дейности, разрешени от закона.. Визуализация и дейности по заснемане и продуциране на филми, реклами и всякакви аудио-визуални произведения и контакти с медии. Предоставяне на консултации по европейски програми, изготвяне, управление и надзор на проекти; организиране и провеждане на събития за мигрантски общности, обучения и социално и административно-правно подпомагане на чужденци в процеса на интеграция в българското общество. Съвместна реализация на проекти с международни организации, органи на местната власт и други публични органи, както и със стопански и нестопански сдружения. Подпомага не дейци на изкуството и културата в тяхната творческа дейност за създаване и реализирани на проекти, свързани и изкуство и култура.

2020-05-20
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външно икономическа дейност, внедряване и иновации, нови технологии, маркетинг ^представителство,посредничество .вътрешна и външна търговия, ,със стоки и услуги, внос, износ, реекспорт, организиране на производства на стоки от промишлеността, транспортни и тексиметрови услуги, строителство, предприемачество. Отваряне на медицински кабинети за доболнично лекуване на болни и всички дейности, разрешени от закона.. Визуализация и дейности по заснемане и продуциране на филми, реклами и всякакви аудио-визуални произведения и контакти с медии. Предоставяне на консултации по европейски програми, изготвяне, управление и надзор на проекти; организиране и провеждане на събития за мигрантски общности, обучения и социално и административно-правно подпомагане на чужденци в процеса на интеграция в българското общество. Съвместна реализация на проекти с международни организации, органи на местната власт и други публични органи, както и със стопански и нестопански сдружения. Подпомага не дейци на изкуството и културата в тяхната творческа дейност за създаване и реализирани на проекти, свързани и изкуство и култура.
+ Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, балета, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора, включително опазването на културно-историческото наследство; продуциране и реализация на аудио-визуални продукти, концерти, документални, игрални и анимационни филми, театрални и танцови постановки, радио предавания, спектакли и шоу програми, телевизионни предавания, изложби и осъществяване на съпътстващите ги дейности, продуциране, запис и разпространение на траен носител; организиране на събития; организиране на концерти и културни мероприятия. Превод и издаване и разпространение на книги. Вътрешно и външно икономическа дейност, внедряване и иновации, нови технологии, маркетинг , представителство, посредничество, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, внос, износ, реекспорт, организиране на производства на стоки от промишлеността, транспортни и таксиметрови услуги, строителство, предприемачество. Отваряне на медицински кабинети за доболнично лекуване на болни и всички дейности, разрешени от закона. Визуализация и дейности по заснемане и продуциране на филми, реклами и всякакви аудио-визуални произведения и контакти с медии. Предоставяне на консултации по европейски програми, изготвяне, управление и надзор на проекти; организиране и провеждане на събития за мигрантски общности, обучения и социално и административно-правно подпомагане на чужденци в процеса на интеграция в българското общество. Съвместна реализация на проекти с международни организации, органи на местната власт и други публични органи, както и със стопански и нестопански сдружения. Подпомага не дейци на изкуството и културата в тяхната творческа дейност за създаване и реализирани на проекти, свързани с изкуство и култура.

2023-05-17
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма