Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМ АЙ ПРОДАКШЪНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131164785
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ЕМ АЙ ПРОДАКШЪНС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, 3, бл. 329, вх. Г, ет. 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване, разпространение и опазване на културните ценности в областта на музиката, звукозаписна и продуцентска дейност, импресарска и мениджърска дейност, издаване и разпространение на звуко... Създаване, разпространение и опазване на културните ценности в областта на музиката, звукозаписна и продуцентска дейност, импресарска и мениджърска дейност, издаване и разпространение на звукозаписи и видеозаписи, рекламна и продуцентска дейност, вътрешна и външна търговска дейност, представителска и посредническа дейност, услуги, както и да извършва в страната и чужбина всякакъв вид стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЯ КРАСИМИРОВА ИЛИЕВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯ КРАСИМИРОВА ИЛИЕВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМ АЙ ПРОДАКШЪНС ЕООД с ЕИК/ПИК 131164785 е основана на 13 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2023-11-03
Промяна предмет на дейност
- ЗBУKOЗAПИCHA И ПPOДУЦEHTCKA ДEЙHOCT, ИMПPECAPCKA И MEHAЖEPCKA ДEЙHOCT, ИЗДABAHE И PAЗПPOCTPAHEHИE HA ЗBУKO И BИДEOЗAПИCИ, PEKЛAMHA И ПP-ДEЙHOCT, BЪTPEШHA И BЪШHA TЪPГOBCKA ДEЙHOCT, ПPEДCTABИTEЛCKA И ПOCPEДHИЧECKA ДEЙHOCT, УCЛУГИ, KAKTO И BCЯKA ДPУГA HEЗAБPAHEHA CЪC ЗAKOH ДEЙHOCT.
+ Създаване, разпространение и опазване на културните ценности в областта на музиката, звукозаписна и продуцентска дейност, импресарска и мениджърска дейност, издаване и разпространение на звукозаписи и видеозаписи, рекламна и продуцентска дейност, вътрешна и външна търговска дейност, представителска и посредническа дейност, услуги, както и да извършва в страната и чужбина всякакъв вид стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма