Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИЙМСОЛЮШЪНС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131180063
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ТИЙМСОЛЮШЪНС
Транслитерация
TEEMSOLUTIONS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 44, вх. А, ет. 10 Виж на картата
Има 85 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на информационни услуги, разработване и внедряване на интернет информационни решения, проектиране, разработка, продажба, препродажба, внедряване и поддръжка на програмни проду... Предоставяне на информационни услуги, разработване и внедряване на интернет информационни решения, проектиране, разработка, продажба, препродажба, внедряване и поддръжка на програмни продукти и системи, обучение и консултантски услуги в областта на информационните технологии, проектиране, производство, продажба, препродажба, внедряване и поддръжка на компютърни системи и комуникационни продукти. Всякаква друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЯН ГЕОРГИЕВ ДИМОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СТАНИСЛАВ ИВАНОВ ЧОЛАКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТОЯН ГЕОРГИЕВ ДИМОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИЙМСОЛЮШЪНС ООД на латиница "TEEMSOLUTIONS" с ЕИК/ПИК 131180063 е основана на 20 Септември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2010-09-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, кв. ИЗТОК, ул. ДИМИТЪР ГИЧЕВ, бл. 43А, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 44, вх. А, ет. 10
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на информационни услуги, разработване и внедряване на интернет информационни решения, проектиране, разработка, продажба, препродажба, внедряване и поддръжка на програмни продукти и системи, обучение и консултантски услуги в областта на информационните технологии, проектиране, производство, продажба, препродажба, внедряване и поддръжка на компютърни системи и комуникационни продукти.
+ Предоставяне на информационни услуги, разработване и внедряване на интернет информационни решения, проектиране, разработка, продажба, препродажба, внедряване и поддръжка на програмни продукти и системи, обучение и консултантски услуги в областта на информационните технологии, проектиране, производство, продажба, препродажба, внедряване и поддръжка на компютърни системи и комуникационни продукти. Всякаква друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма