Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЕКЮРИТИ НЕТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131215774
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
СЕКЮРИТИ НЕТ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Княгиня Клементина, 38, ет. 6 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
производство и търговия на всякакви стоки; покупко-продажба на всякакви стоки в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; комисионни сделки; както и всяка... производство и търговия на всякакви стоки; покупко-продажба на всякакви стоки в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; комисионни сделки; както и всяка друга дейност незабранена от закон и след придобиване на съответните разрешения и лицензи, в случай че такива са необходими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Гергана Лъчезарова Адамска (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Гергана Лъчезарова Адамска (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЕКЮРИТИ НЕТ ЕООД с ЕИК/ПИК 131215774 е основана на 9 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2016-10-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, кв. ЗАХАРНА ФАБРИКА бл. 38 вх.Б ап.7, бл. 38, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Княгиня Клементина, 38, ет. 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА,СГРАДИ И ОБЕКТИ,СИГНАЛНООХРАНИТЕЛНА И ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНА ДЕЙНОСТ,ДЕТЕКТИВСКА,ИЗДИРВАТЕЛНА И СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ,СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,ОРГАНИЗИРАНЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ,СИМПОЗИУМИ,КОНГРЕСИ И КОНФЕРЕНЦИИ,ТЪРГОВСКО ПЛАСМЕНТНА ДЕЙНОСТ С ВСЯКАКВЪВ ВИД СТОКИ И УСЛУГИ,ВНОС,ИЗНОС,БАРТЕРНИ СДЕЛКИ,РЕЕКСПОРТИ,СПЕЦИФИЧНИ ВЪНШНО-ТЪРГОВСКИ ОПЕРАЦИИ,ИЗВЪРШВАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ДЕЙНОСТИ,СНЕГОПОЧИСТВАНЕ,ТРАНСПОРТНО-СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ С ЛЕК И ТОВАРЕН ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА,ПАСПОРТНО-ВИЗОВИ МИТНИЧЕСКИ И ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ,ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА,КОМИСИОННА И КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ,НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ производство и търговия на всякакви стоки; покупко-продажба на всякакви стоки в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; комисионни сделки; както и всяка друга дейност незабранена от закон и след придобиване на съответните разрешения и лицензи, в случай че такива са необходими.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма