Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

2 М ПРОЕКТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131224200
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131224200 от 2007-01-17 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
2 М ПРОЕКТ
Транслитерация
2 М PROEKT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. БАНАТ, 28, ет. партер Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
71.12 - Инженерни дейности и технически консултации
Предмет на дейност
Създаване на музикални и мултимедийни продукции, на дигитални рекламни и презентационни материали, видеоклипове и визуални ефекти; Предоставяне на всякакви аудиовизуални и други мултиме... Създаване на музикални и мултимедийни продукции, на дигитални рекламни и презентационни материали, видеоклипове и визуални ефекти; Предоставяне на всякакви аудиовизуални и други мултимедийни услуги, включително звукозапис, тонрежисура, музикална продукция, видеозаснемане, фотографски услуги, графичен дизайн и обработка на снимки, на графични и аудиовизуални материали. Устройствено планиране и инвестиционно проучване и проектиране, изработване на устройствени схеми и планове, включително на подробни устройствени планове, изработване на инвестиционни проекти за всички видове сгради, обекти и съоръжения, включително на архитектурни и инженерни проекти по всички специалности. Проектиране на обекти и съоръжения на техническата инфраструктура и на стопанското и инфраструктурното обслужване, включително на автомагистрали, пътища и други транспортни мрежи, обекти и съоръжения, на водоснабдителни, канализационни, хидротехнически и енергоснабдителни мрежи и съоръжения; Изработване на проекти за дизайн, на компютърни графики и триизмерни модели и на всякакви други проекти, както и извършването на всякакви други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Жанета Цветанова Младенова (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Жанета Цветанова Младенова (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма 2 М ПРОЕКТ ЕООД на латиница "2 М PROEKT" с ЕИК/ПИК 131224200 е основана на 12 Май 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2007-01-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131224200 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2013-01-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Горски пътник, 45
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. БАНАТ, 28, ет. партер

2020-04-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. БАНАТ, 28, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. БАНАТ, 28, ет. партер
Промяна предмет на дейност
- УСТРОЙСТВЕНО ПЛАНИРАНЕ И ИНВЕСТИЦИОННО ПРОУЧВАНЕ И ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ НА УСТРОЙСТВЕНИ СХЕМИ И ПЛАНОВЕ,ВКЛЮЧИТЕЛНО НА ОБЩИ И ПОДРОБНИ УСТРОЙСТВЕНИ ПЛАНОВЕ, ИЗРАБОТВАНЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СГРАДИ, ОБЕКТИ И СЬОРЪЖЕНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО НА АРХИТЕКТУРНИ, КОНСТРУКТИВНИ И ИНЖЕНЕРНИ ПРОЕКТИ ПО ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ, ПРОЕКТИРАНЕ НА ОБЕКТИ НА ТЕХНИЧЕСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА И НА СТОПАНСКОТО И ИНФРАСТРУКТУРНОТО ОБСЛУЖВАНЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО НА: ПЪТИЩА, УЛИЦИ,АЛЕИ, ПАРКИНГИ, ГАРАЖИ, АВТОБАЗИ, БЕНЗИНОСТАНЦИИ, ГАЗОСТАНЦИИ И ДРУГИ ТРАНСПОРТНИ МРЕЖИ, ОБЕКТИ И СЬОРЪЖЕНИЯ НА ВОДОСНАБДИТЕЛНИ И КАНАЛИЗАЦИОННИ МРЕЖИ И СЬОРЪЖЕНИЯ, НА ЕНЕРГОСНАБДИТЕЛНИ,ГАЗОСНАБДИТЕЛНИ И ДАЛЕКОСЬОБЩИТЕЛНИ МРЕЖИ И СЬОРЪЖЕНИЯ,ИЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ВЕРТИКАЛНО ПЛАНИРАНЕ И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ,ИЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ И НА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПЛАНОВЕ И ПРОЕКТИ.
+ Създаване на музикални и мултимедийни продукции, на дигитални рекламни и презентационни материали, видеоклипове и визуални ефекти; Предоставяне на всякакви аудиовизуални и други мултимедийни услуги, включително звукозапис, тонрежисура, музикална продукция, видеозаснемане, фотографски услуги, графичен дизайн и обработка на снимки, на графични и аудиовизуални материали. Устройствено планиране и инвестиционно проучване и проектиране, изработване на устройствени схеми и планове, включително на подробни устройствени планове, изработване на инвестиционни проекти за всички видове сгради, обекти и съоръжения, включително на архитектурни и инженерни проекти по всички специалности. Проектиране на обекти и съоръжения на техническата инфраструктура и на стопанското и инфраструктурното обслужване, включително на автомагистрали, пътища и други транспортни мрежи, обекти и съоръжения, на водоснабдителни, канализационни, хидротехнически и енергоснабдителни мрежи и съоръжения; Изработване на проекти за дизайн, на компютърни графики и триизмерни модели и на всякакви други проекти, както и извършването на всякакви други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма