Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Спийднет.БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131244441
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131244441 от 2004-11-25 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
Спийднет.БГ
Транслитерация
Speednet.BG
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул.Медникарска, 1 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Услуги за деца, социални дейности по смисъла на закона за социалното подпомагане и закона за закрила на детето, образователна дейност за деца, в т.ч. професионално образование и обучение (след п... Услуги за деца, социални дейности по смисъла на закона за социалното подпомагане и закона за закрила на детето, образователна дейност за деца, в т.ч. професионално образование и обучение (след получаване на съответни лицензии), печатна и издателска дейност, търговия и внос на стоки, предназначени за употреба от деца, в т.ч. и учебни пособия, строително-монтажна дейност, покупка на стоки или други вещи, c цeл дa бъдaт пpeпpoдaдeни в пъpвоначален, преработен или обработен вид, пpoдaжбa нa стоки от собствено производство, транспортна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, компютърен дизайн, рекламни, информационни и импресарски услуги, рекламно-информационна дейност, създаване и мениджмънт на радио и телевизионни игри, работа с телефони с добавена стойност към всички оператори, организиране на ес ем ес игри и услуги, рекламна и консултантска дейност, доставка на информационни услуги, интернет и телекомуникации, създаване на авторски софтуер, изграждане на структурни кабелни системи, интернет търговия, създаване и поддръжка на интернет портали, вътрешна и външнотърговска дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона и съвместима с изброените съобразно изискванията на специалните закони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГОРГИ ТАСЕВСКИ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Нина Петрова Йорданова 3,000.00 лв - 30.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Александър Орлинов Люцканов 7,000.00 лв - 70.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГОРГИ ТАСЕВСКИ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Спийднет.БГ ЕООД на латиница "Speednet.BG" с ЕИК/ПИК 131244441 е основана на 14 Август 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Спийднет.БГ ООД", но на 14 Август 2009 година то бива сменено на сегашното "Спийднет.БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2004-11-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131244441 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-08-14
Промяна наименование
Името се сменя от Спийднет.БГ ООД на Спийднет.БГ

2011-04-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 314, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 314, вх. А, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Компютърни услуги, далекосъобщителна дейност, пренос на данни, както и всяка друга дейност, незабранена от закона
+ Услуги за деца, социални дейности по смисъла на закона за социалното подпомагане и закона за закрила на детето, образователна дейност за деца, в т.ч. професионално образование и обучение (след получаване на съответни лицензии), печатна и издателска дейност, търговия и внос на стоки, предназначени за употреба от деца, в т.ч. и учебни пособия, строително-монтажна дейност, покупка на стоки или други вещи, c цeл дa бъдaт пpeпpoдaдeни в пъpвоначален, преработен или обработен вид, пpoдaжбa нa стоки от собствено производство, транспортна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, компютърен дизайн, рекламни, информационни и импресарски услуги, рекламно-информационна дейност, създаване и мениджмънт на радио и телевизионни игри, работа с телефони с добавена стойност към всички оператори, организиране на ес ем ес игри и услуги, рекламна и консултантска дейност, доставка на информационни услуги, интернет и телекомуникации, създаване на авторски софтуер, изграждане на структурни кабелни системи, интернет търговия, създаване и поддръжка на интернет портали, вътрешна и външнотърговска дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона и съвместима с изброените съобразно изискванията на специалните закони.

2013-11-29
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2018-09-12
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-10-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 314, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул.Медникарска, 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма