Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОРИ 2004 ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 18, 2020 09:55
ЕИК/ПИК
131279780
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ТОРИ 2004
Транслитерация
TORI 2004 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Париж, 10, ет. мецанин Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
проектиране, строителство, ремонтни услуги, туроператорска дейност, туристически и хотелиерски услуги, транспортна дейност в страната и в чужбина, продажба на дребно и едро на вещи и сток... проектиране, строителство, ремонтни услуги, туроператорска дейност, туристически и хотелиерски услуги, транспортна дейност в страната и в чужбина, продажба на дребно и едро на вещи и стоки в първоначален или преработен вид; комисионна дейност; спедиционна дейност; внос и износ на стоки; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; консултантска, изобретателска, изследователска и внедрителска дейност; дейност по разкомплектоване на автомобили; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антония Георгиева Стефанова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Антония Георгиева Стефанова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОРИ 2004 ЕООД на латиница "TORI 2004 EOOD" с ЕИК/ПИК 131279780 е основана на 28 Юли 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2009-07-29
Промяна предмет на дейност
- проектиране, строителство, ремонтни услуги, туроператорска дейност, туристически и хотелиерски услуги, транспортна дейност в страната и в чужбина, продажба на дребно и едро на вещи и стоки в първоначален или преработен вид; комисионна дейност; спедиционна дейност; внос и износ на стоки; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; консултантска, изобретателска, изследователска и внедрителска дейност; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ проектиране, строителство, ремонтни услуги, туроператорска дейност, туристически и хотелиерски услуги, транспортна дейност в страната и в чужбина, продажба на дребно и едро на вещи и стоки в първоначален или преработен вид; комисионна дейност; спедиционна дейност; внос и износ на стоки; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; консултантска, изобретателска, изследователска и внедрителска дейност; дейност по разкомплектоване на автомобили; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

2020-06-18
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма