Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАНТЕКС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131305289
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131305289 от 2016-05-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ГАНТЕКС
Транслитерация
GANTEX LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Преспа, 2, ет. 2 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
проектиране, строителство, ремонт, обзавеждане и продажба на недвижими имоти, както и посредничество и консултации при всички видове сделки с недвижими имоти; изграждане и експлоатация на търг... проектиране, строителство, ремонт, обзавеждане и продажба на недвижими имоти, както и посредничество и консултации при всички видове сделки с недвижими имоти; изграждане и експлоатация на търговски обекти; производство и продажба на стоки; ресторантьорство и хотелиерство; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни, складови, лизингови, туристически и рекламни сделки или предоставянето на други услуги; превоз на хора и товари в и извън страната; външно-търговска дейност и реекспорт, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пьотр Кажмиерук (свързан с 1 фирма)
Управител: Нагиб Амари (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Пьотр Кажмиерук 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Нагиб Амари 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИЛЧО АЛЕКСАНДРОВ ЗАНЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАНТЕКС ООД на латиница "GANTEX LTD" с ЕИК/ПИК 131305289 е основана на 16 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2015-03-23
Заличаване управители

2015-12-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. ХАН КРУМ 5 ет.1 ап.6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Преспа, 2, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ НА ПЛАТОВЕ, ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ ЗА ТЯХ, ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА ОБЛЕКЛА И ПЛАТОВЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТОКИ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУДЕСТРАНННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВИ, ЛИЗИНГОВИ, ТУРИСТИЧЕСКИ И РЕКЛАМНИ СДЕЛКИ ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ДРУГИ УСЛУГИ, ПРЕВОЗ НА ХОРА И ТОВАРИ И ИЗВЪН СТРАНАТА, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ проектиране, строителство, ремонт, обзавеждане и продажба на недвижими имоти, както и посредничество и консултации при всички видове сделки с недвижими имоти; изграждане и експлоатация на търговски обекти; производство и продажба на стоки; ресторантьорство и хотелиерство; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни, складови, лизингови, туристически и рекламни сделки или предоставянето на други услуги; превоз на хора и товари в и извън страната; външно-търговска дейност и реекспорт, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2016-05-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131305289 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма