Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛЕКТРОТЕСТ 2004 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131309647
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ЕЛЕКТРОТЕСТ 2004
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ж.к. Младост 1, бл. 42, вх. 1, ет. 10 Виж на картата
Предмет на дейност
търговия с всякакъв вид стоки и услуги; търговско представителство и посредничество; реклама; консултантски услуги; провеждане на курсове и изпити; транспортна дейност; хотелиерство, както и всяка д... търговия с всякакъв вид стоки и услуги; търговско представителство и посредничество; реклама; консултантски услуги; провеждане на курсове и изпити; транспортна дейност; хотелиерство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИС ЛЮБОМИРОВ БАЙДАНОВ (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ЛЮБОМИР НИКОЛОВ БАЙДАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: БОРИС ЛЮБОМИРОВ БАЙДАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛЕКТРОТЕСТ 2004 ООД с ЕИК/ПИК 131309647 е основана на 2 Септември 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2013-08-05
Промяна предмет на дейност
- Орган за контрол в областта на здравословни и безопасни условия на труд. Контрол на : Електрически уредби и съоръжения до и над 1000У (Съпротивление на заземители; Съпротивление на мълниезащитни заземителни инсталации; Съпротивление на изолация; Съпротивление на намотки; Преходно съпротивление на контактна система; Контрол с повишено напрежение); Електрически уредби и съоръжения до 1000 V ( Импеданс на контур "фаза-защитен проводник", "фаза-неутрала" и "фаза-проводник РЕМ"; Прекъсвачи за защитно изключване /П- прекъсвачи/; Съпротивление на изолация); Защитни средства ( Изолиращи щанги;Измервателни щанги; Изолиращи клещи; токоизмервателни клещи, Указатели за напрежение; Инструменти с изолирани дръжки; Диелектрични боти, ръкавици, галоши, килимчета и пътеки); Силови кабелни линии над 1000 V ( Контрол с повишено напрежение; Съпротивление на изолация; Съпротивление на заземяване); Силови и измервателни трансформатори за напрежение до 60КУ ( Съпротивление на изолацията; Контрол с повишено напрежение, Съпротивление на намотките; Коефициент на трансформация; Група на свързване; Ток и загуби на празен ход и ток на късо съединение; диелектрическа якост на трансформаторно масло; Комплектни разпределителни устройства (КРУ) до 60К\/ вкл. ( Съпротивление на изолацията; Контрол с повишено напрежение; Преходно съпротивление на контактни системи; Съпротивление на заземяване).
+ търговия с всякакъв вид стоки и услуги; търговско представителство и посредничество; реклама; консултантски услуги; провеждане на курсове и изпити; транспортна дейност; хотелиерство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма