Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МП ЛОГ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 5, 2020 09:18
ЕИК/ПИК
131329799
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
МП ЛОГ
Транслитерация
MP LOG LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, АЛАБИН, 38, вх. 1, ет. 2 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
58.14 - Издаване на списания и други периодични издания
Предмет на дейност
предприемачество, търговия с, поддръжка и управление на недвижими имоти, както и предоставяне на всякакъв вид услуги свързани с това; покупка на стоки, суровини, материали или други вещи с ц... предприемачество, търговия с, поддръжка и управление на недвижими имоти, както и предоставяне на всякакъв вид услуги свързани с това; покупка на стоки, суровини, материали или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство, агентство и посредничество; консултантска дейност; всички търговски сделки за които не се изискват специални разрешителни, както и всяка друга дейност за която няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИНА КОСТАДИНОВА АТАНАСОВА (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИАНА ТОДОРОВА СТОЯНОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МП ЛОГ ЕООД на латиница "MP LOG LTD." с ЕИК/ПИК 131329799 е основана на 30 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МИСИЗ ПАРТИ ЛАЙФ", но на 27 Април 2017 година то бива сменено на сегашното "МП ЛОГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2010-09-21

2017-04-27
Промяна наименование
Името се сменя от МИСИЗ ПАРТИ ЛАЙФ на МП ЛОГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, АЛАБИН, 38, бл. ----------, вх. 1, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, АЛАБИН, 38, вх. 1, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- издателска и рекламна дейност; предприемачество; строителство;търговия и производство на промишлени стоки, суровини и материали; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, складови, превозни сделки; хотелиерски, туристически, информационни, програмни, импресарски или други услуги; както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ предприемачество, търговия с, поддръжка и управление на недвижими имоти, както и предоставяне на всякакъв вид услуги свързани с това; покупка на стоки, суровини, материали или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство, агентство и посредничество; консултантска дейност; всички търговски сделки за които не се изискват специални разрешителни, както и всяка друга дейност за която няма законова забрана.

2020-11-05
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма