Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Леонтиев Инвестмънт Сървисиз ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131334700
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
Леонтиев Инвестмънт Сървисиз
Транслитерация
Leontiev Investment Services Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. Михаил Тенев, 12, бл. Бизнес-център "Еврот, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
5540 - ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ/ПИТЕЙНО ЗАВЕДЕНИЕ/
Предмет на дейност
Правни и икономически инвестиционни консултации и управление на инвестиционни проекти, консултации и инвестиции в областта на възобновяемите и алтернативни енергийни източници и биогоривата, консу... Правни и икономически инвестиционни консултации и управление на инвестиционни проекти, консултации и инвестиции в областта на възобновяемите и алтернативни енергийни източници и биогоривата, консултации и дейности по енергийна ефективност, строителство и строително-ремонтни дейности, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица и организации, вътрешно и външнотърговска дейност с всякакви стоки, за които няма законова забрана, както и извършване на всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Леонтиев Леонтиев (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Леонтиев Леонтиев (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Леонтиев Инвестмънт Сървисиз ЕООД на латиница "Leontiev Investment Services Ltd." с ЕИК/ПИК 131334700 е основана на 7 Май 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БОНИ-02", но на 28 Януари 2011 година то бива сменено на сегашното "Леонтиев Инвестмънт Сървисиз". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2011-01-28
Промяна наименование
Името се сменя от БОНИ-02 на "Леонтиев Инвестмънт Сървисиз" ЕООД
Промяна наименование
Името се сменя от "Леонтиев Инвестмънт Сървисиз" ЕООД на Леонтиев Инвестмънт Сървисиз
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, ж.к. ЛЮЛИН бл. 615 вх.Г, ет.2, ап.74
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. Михаил Тенев, 12, бл. Бизнес-център "Еврот, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- BЪTPEШHА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ С ВСИЧКИ СТОКИ, ЗА КОИТО НЯМА ЗАБРАНА ОТ ЗАКОНА, ВНОС, ИЗНОС, БАРТЕР, РЕЕКСПОРТ, ОБМЕННИ ОПЕРАЦИИ, ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ИЗРАБОТКА НА РАЗЛИЧНИ МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЦЕЛИ, СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛСТВО И СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ТУРИЗЪМ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ОРГАНИЗАЦИЯ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАБАВНИ И КОМПЮТЪРНИ ИГРИ /БЕЗ ХАЗАРТ/, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Правни и икономически инвестиционни консултации и управление на инвестиционни проекти, консултации и инвестиции в областта на възобновяемите и алтернативни енергийни източници и биогоривата, консултации и дейности по енергийна ефективност, строителство и строително-ремонтни дейности, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица и организации, вътрешно и външнотърговска дейност с всякакви стоки, за които няма законова забрана, както и извършване на всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма