Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОЛАР ЕНЕРДЖИ ПАРТНЪРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131342558
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
СОЛАР ЕНЕРДЖИ ПАРТНЪРС
Транслитерация
SOLAR ENERGY PARTNERS Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Своге, ул. Георги Костов, 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
5119 - ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО С РАЗНООБРАЗНИ СТОКИ
Предмет на дейност
Изграждане на системи за електропроизводство от възобновяеми енергийни източници; производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, в т.ч., но не само от фотовол... Изграждане на системи за електропроизводство от възобновяеми енергийни източници; производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, в т.ч., но не само от фотоволтаични системи; внос, износ и търговия със стоки и услуги в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество; реекспорт, бартерни и други специфични търговски операции; предоставяне на консултантски, информационни и други услуги; спедиция и превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за някоя от посочените дейности се изисква предварително лицензиране, разрешение или регистрация, предвидени от закона, дружеството ще извършва такава дейност само след получаване на съответния документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЯ ЛЮБЕНОВА МАДЖАРОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПЕТЯ ЛЮБЕНОВА ИСАЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНЕЛИЯ ЛЮБЕНОВА ИСАЕВА-КАРАГЮЛЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЯ ЛЮБЕНОВА МАДЖАРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОЛАР ЕНЕРДЖИ ПАРТНЪРС ЕООД на латиница "SOLAR ENERGY PARTNERS Ltd" с ЕИК/ПИК 131342558 е основана на 16 Април 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕМЕЛ 2004", но на 18 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "СОЛАР ЕНЕРДЖИ ПАРТНЪРС". Седалището на компанията се намира в гр. Своге, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2022-03-18
Промяна наименование
Името се сменя от ЕМЕЛ 2004 на СОЛАР ЕНЕРДЖИ ПАРТНЪРС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Красно село, бл. 189, вх. Д, ет. 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Своге, ул. Георги Костов, 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ФИНАНСОВИ КОНСУЛТАЦИИ, ОЦЕНКИ И АНАЛИЗИ НА БИЗНЕСПРОЕКТИ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Изграждане на системи за електропроизводство от възобновяеми енергийни източници; производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, в т.ч., но не само от фотоволтаични системи; внос, износ и търговия със стоки и услуги в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество; реекспорт, бартерни и други специфични търговски операции; предоставяне на консултантски, информационни и други услуги; спедиция и превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за някоя от посочените дейности се изисква предварително лицензиране, разрешение или регистрация, предвидени от закона, дружеството ще извършва такава дейност само след получаване на съответния документ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма