Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮРО КЪНСЪЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131356999
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ЮРО КЪНСЪЛТИНГ
Транслитерация
EURO CONSULTING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 319, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 58 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7412 - КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ
Предмет на дейност
Извършване на транспортна и спедиционна дейност; куриерски услуги; покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни, водни и други транспортни и/или специализирани средства; покупко-продажба... Извършване на транспортна и спедиционна дейност; куриерски услуги; покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни, водни и други транспортни и/или специализирани средства; покупко-продажба на други стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни сделки; търговско представителство и посредничество; управление на автопаркове; аутсорсване на персонал; консултантски дейности и ноу-хау, свързани с управлението на автопаркове; предоставяне на туристически, рекламни, информационни, консултантски и други услуги; както и извършване на всяка друга незабранена със закон дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ивайло Живков Аспарухов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО ЖИВКОВ АСПАРУХОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮРО КЪНСЪЛТИНГ ЕООД на латиница "EURO CONSULTING" с ЕИК/ПИК 131356999 е основана на 24 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2022-08-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 319, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 319, вх. А, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Извършване на транспортна и спедиционна дейност; куриерски услуги; покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни, водни и други транспортни и/или специализирани средства; покупко-продажба на други стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни сделки; търговско представителство и посредничество; управление на автопаркове; аутсорсване на персонал; консултантски дейности и ноу-хау, свързани с управлението на автопаркове; предоставяне на туристически, рекламни, информационни, консултантски и други услуги; както и извършване на всяка друга незабранена със закон дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма