Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОВИТ ИНЖЕНЕРИНГ 1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131363132
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ЕВРОВИТ ИНЖЕНЕРИНГ 1
Транслитерация
„EVROVIT ENGINEERING 1” LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Тетевен, ул. “Тодор Михайлов” №9, вх. Б, ет. 1, ап. 1 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти, международен и вътрешен туризъм, производство и покупка на хранителни и нехранителни, селскостопански, промишлени и др... Разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти, международен и вътрешен туризъм, производство и покупка на хранителни и нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешно и външнотърговска дейност, ресторантьорство, транспортна дейност /внос и износ/на товари и пътници в страната и чужбина /международни превози/, складова, търговско представителство и посредничество: комисионни, спедиционни и лизингови услуги, покупка, отдаване под наем и/или продажба на недвижими имоти, строително-технически, монтажни и ремонтни дейности, дърводобив и дървопреработка и всички други дейности изрично незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕЛЬО ЦВЕТАНОВ ВЕЛЧЕВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АЛЕКСАНДЪР ВЕЛЧЕВ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛАЙ ВЕЛЬОВ ВЕЛЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВЕЛЬО ЦВЕТАНОВ ВЕЛЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОВИТ ИНЖЕНЕРИНГ 1 ЕООД на латиница "„EVROVIT ENGINEERING 1” LTD" с ЕИК/ПИК 131363132 е основана на 20 Май 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "В.С.Н.-КОНСУЛТ", но на 31 Март 2016 година то бива сменено на сегашното "ЕВРОВИТ ИНЖЕНЕРИНГ 1". Седалището на компанията се намира в гр. Тетевен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2016-03-31
Промяна наименование
Името се сменя от В.С.Н.-КОНСУЛТ на ЕВРОВИТ ИНЖЕНЕРИНГ 1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. ПЕТЪР ДЕЛЯН, 7, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Тетевен, ул. “Тодор Михайлов” №9, вх. Б, ет. 1, ап. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО, СТРОИТЕЛСТВО, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТИ.
+ Разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти, международен и вътрешен туризъм, производство и покупка на хранителни и нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешно и външнотърговска дейност, ресторантьорство, транспортна дейност /внос и износ/на товари и пътници в страната и чужбина /международни превози/, складова, търговско представителство и посредничество: комисионни, спедиционни и лизингови услуги, покупка, отдаване под наем и/или продажба на недвижими имоти, строително-технически, монтажни и ремонтни дейности, дърводобив и дървопреработка и всички други дейности изрично незабранени от закона.

2022-08-15
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма