Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИВЕЛ - ПЕТЯ АНГЕЛОВА ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на February 20, 2019 15:12
ЕИК/ПИК
131378821
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
ИВЕЛ - ПЕТЯ АНГЕЛОВА
Транслитерация
IVEL-PETIA ANGELOVA
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 30А, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Има 22 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Продажба на топли и студени закуски, всякакъв вид ядки, безалкохолни напитки, чай, кафе, айрян, сиропи и коктейли, цигари, бира, вино, концентратни напитки, захарни изделия, сл... Продажба на топли и студени закуски, всякакъв вид ядки, безалкохолни напитки, чай, кафе, айрян, сиропи и коктейли, цигари, бира, вино, концентратни напитки, захарни изделия, сладолед, кремове, промишлени стоки, текстил, трикотаж, парфюмерия, бижутерия, козметика /без изделия от благородни метали/, изработване и продажба на детско, дамско и мъжко облекло, вкл. и бутик, продажба на плодове и зеленчуци, таксиметров превоз на пътници, търговска дейност в страната и чужбина, внос-износ, пласмент на растителна и животинска продукция, комисионна и консигнационна търговия, оказион, бартерни, обменни и взаимно обвързващи сделки, организиране и провеждане на екскурзии в страната и чужбина, апортни и забавни игри /без хазартни/, строително-ремонтни услуги, участие в безмитни зони у нас и в чужбина, консултантски и счетоводни услуги. прочети още скрии
Физически лица търговци
ПЕТЯ АНГЕЛОВА СПАСОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИВЕЛ - ПЕТЯ АНГЕЛОВА ЕТ на латиница "IVEL-PETIA ANGELOVA" с ЕИК/ПИК 131378821 е основана на 11 Май 2011 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2011-06-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 30А, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 30А, вх. Б, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Продажба на топли и студени закуски, всякакъв вид ядки, безалкохолни напитки, чай, кафе, айрян, сиропи и коктейли, цигари, бира, вино, концентратни напитки, захарни изделия, сладолед, кремове, промишлени стоки, текстил, трикотаж, парфюмерия, бижутерия, козметика /без изделия от благородни метали/, изработване и продажба на детско, дамско и мъжко облекло, вкл. и бутик, продажба на плодове и зеленчуци, таксиметров превоз на пътници, търговска дейност в страната и чужбина, внос-износ, пласмент на растителна и животинска продукция, комисионна и консигнационна търговия, оказион, бартерни, обменни и взаимно обвързващи сделки, организиране и провеждане на екскурзии в страната и чужбина, апортни и забавни игри /без хазартни/, строително-ремонтни услуги, участие в безмитни зони у нас и в чужбина.
+ Продажба на топли и студени закуски, всякакъв вид ядки, безалкохолни напитки, чай, кафе, айрян, сиропи и коктейли, цигари, бира, вино, концентратни напитки, захарни изделия, сладолед, кремове, промишлени стоки, текстил, трикотаж, парфюмерия, бижутерия, козметика /без изделия от благородни метали/, изработване и продажба на детско, дамско и мъжко облекло, вкл. и бутик, продажба на плодове и зеленчуци, таксиметров превоз на пътници, търговска дейност в страната и чужбина, внос-износ, пласмент на растителна и животинска продукция, комисионна и консигнационна търговия, оказион, бартерни, обменни и взаимно обвързващи сделки, организиране и провеждане на екскурзии в страната и чужбина, апортни и забавни игри /без хазартни/, строително-ремонтни услуги, участие в безмитни зони у нас и в чужбина, консултантски и счетоводни услуги.

2019-02-20
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма