Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕСПЕКТ 2005 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131409850
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
РЕСПЕКТ 2005
Транслитерация
RESPEKT 2005 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, ВАКУМНА ФАБРИКА, 114 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Външно и вътрешна търговска дейност на зърно и зърнени продукти; Дистрибуция на зърно и сърнени продукти; Производство, преработка, съхранение и реализация на зърнени култури; Търговско представит... Външно и вътрешна търговска дейност на зърно и зърнени продукти; Дистрибуция на зърно и сърнени продукти; Производство, преработка, съхранение и реализация на зърнени култури; Търговско представителство и посредничество; Транспортни и спедиционни сделки; Консултантски услуги в страната и чужбина; Вътрешна и международна търговия; Комисионерство, агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; Рекламна дейност; Маркетинг и инженеринг в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЪЛЧО ЗАХАРИЕВ ВЪЛЧЕВ (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЪЛЧО ЗАХАРИЕВ ВЪЛЧЕВ (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕСПЕКТ 2005 ЕООД на латиница "RESPEKT 2005 Ltd." с ЕИК/ПИК 131409850 е основана на 28 Септември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Лом, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2009-07-10
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги в страната и чужбина, вътрешна и международна търговия, комисионерство, агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, рекламна дейност, маркетинг и инженеринг в страната и чужбина, както и всяка друга дейност незабранена със закон.
+ Външно и вътрешна търговска дейност на зърно и зърнени продукти; Дистрибуция на зърно и сърнени продукти; Производство, преработка, съхранение и реализация на зърнени култури; Търговско представителство и посредничество; Транспортни и спедиционни сделки; Консултантски услуги в страната и чужбина; Вътрешна и международна търговия; Комисионерство, агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; Рекламна дейност; Маркетинг и инженеринг в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2009-08-06
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-11-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Княз Александър Батенберг, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Лом, ВАКУМНА ФАБРИКА, 114
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма