Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОВА ПЛЮС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131429632
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131429632 от 2006-12-21 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
НОВА ПЛЮС
Транслитерация
NOVA PLUS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, ул. "Връх Манчо", 6, вх. г, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
рекламна и консултантска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на ... рекламна и консултантска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, информационни и други услуги, покупка, строеж и/или реконструкция и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство на всякакъв вид сгради /гражданско и промишлено строителство/, индустриален и графичен дизайн, екстериорен и интериорен дизаин, както и всякакви други търговски дейности, разрешени от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Марийка Симеонова Митова (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Марийка Симеонова Митова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОВА ПЛЮС ЕООД на латиница "NOVA PLUS" с ЕИК/ПИК 131429632 е основана на 29 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2006-12-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131429632 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-06-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. АНТИМ I-ви, 19, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "ГЕНЕРАЛ ПАРЕНСОВ", 51, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ; СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ; КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО; РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ; ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА КОЯТО НЯМА ИЗРИЧНА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.
+ ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ С ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО, РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ, ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА КОЯТО НЯМА ИЗРИЧНА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.

2009-05-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "ГЕНЕРАЛ ПАРЕНСОВ", 51, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, ул. "Връх Манчо", 6, вх. г, ет. 5

2010-08-27
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ С ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО, РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ, ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА КОЯТО НЯМА ИЗРИЧНА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА.
+ рекламна и консултантска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, информационни и други услуги, покупка, строеж и/или реконструкция и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство на всякакъв вид сгради /гражданско и промишлено строителство/, индустриален и графичен дизайн, екстериорен и интериорен дизаин, както и всякакви други търговски дейности, разрешени от законодателството на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма