Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАЛКАН ГРУП ХОЛДИНГ ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131453373
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131453373 от 2013-10-16 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
БАЛКАН ГРУП ХОЛДИНГ
Транслитерация
BALKAN GROUP HOLDING
Оборот
0 лв. оборот за 2015 г.
Служители
26 служители към 2015 г.
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 8, вх. Б, ет. 8 Виж на картата
Има 136 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Пидобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, отс... Пидобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва, покупка на стоки или други вещи с цел преработка и/или продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително превоз и пътници в страната и чужбина, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и сделки за лизинг, без финансов лизинг, външноикономически и външнотърговски сделки. прочети още скрии
Съвет на директорите
АТАНАС ДИМИТРОВ БОРСУЧКИ (свързан с 1 фирма)
ВАЛЕРИ СТОЯНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 2 фирми)
ВАЛЕНТИН ИВАНОВ АСЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕНТИН ИВАНОВ АСЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2015 0 - -
2014 630,000 967.8% - -
2013 59,000 - -

Служители

Година
Служители
2015 26

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАЛКАН ГРУП ХОЛДИНГ ЕАД на латиница "BALKAN GROUP HOLDING" с ЕИК/ПИК 131453373 е основана на 26 Май 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Оборота на фирмата за 2015 година е в размер на 0 лв. което е с 0% от предходната 2014 година (630,000 лв.), а средният годишен ръст е 968%.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2013-01-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 8, вх. Б, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 8, вх. Б, ет. 8

2013-10-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131453373 на основание друго от ЗДДС

2017-10-19
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД
Промяна предмет на дейност
- Пидобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва, покупка на стоки или други вещи с цел преработка и/или продажба в първоначален,преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително превоз и пътници в страната и чужбина, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и сделки за лизинг, без финансов лизинг, външнотърговски и външноикономически сделки.
+ Пидобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва, покупка на стоки или други вещи с цел преработка и/или продажба в първоначален,преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително превоз и пътници в страната и чужбина, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и сделки за лизинг, без финансов лизинг, външноикономически и външнотърговски сделки.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма