Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТАМИ-05 - ТАТЯНА КРЪСТЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131453747
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ТАМИ-05 - ТАТЯНА КРЪСТЕВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, кв.ПАВЛОВО, ул. ПЛЕВЕН 1 вх.В ет.3 ап.47 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, поддържане и ремонт на компютри и офис техника, дистрибуция, продажба на стоки от собствено произво... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, поддържане и ремонт на компютри и офис техника, дистрибуция, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, транспортна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на всички видове вътрешна и външна търговска дейност със стоки, незабранени от закон, извършване на дейности и услуги, за които се изисква специален режим след получаване на лиценз или разрешение и други незабранени от закона търговски дейности, логопедични и педагогически дейности. прочети още скрии
Физически лица търговци
ТАТЯНА ГЕРАСИМОВА КРЪСТЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТАМИ-05 - ТАТЯНА КРЪСТЕВА ЕТ с ЕИК/ПИК 131453747 е основана на 16 Септември 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2010-09-16
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, поддържане и ремонт на компютри и офис техника, дистрибуция, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, транспортна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на всички видове вътрешна и външна търговска дейност със стоки, незабранени от закон, извършване на дейности и услуги, за които се изисква специален режим след получаване на лиценз или разрешение и други незабранени от закона търговски дейности.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, поддържане и ремонт на компютри и офис техника, дистрибуция, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, транспортна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на всички видове вътрешна и външна търговска дейност със стоки, незабранени от закон, извършване на дейности и услуги, за които се изисква специален режим след получаване на лиценз или разрешение и други незабранени от закона търговски дейности, логопедични и педагогически дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма