Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джи Си Ел Естейтс груп АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131456169
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
Джи Си Ел Естейтс груп
Транслитерация
GCL Estates Group JSC.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Евлия Челеби, 55 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
68.10 - Покупка и продажба на собствени недвижими имоти
Предмет на дейност
Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; управление на недвижими имоти, вътрешно и външна търговска дейност, рекламна и издателска дейност, производство на всички видов... Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; управление на недвижими имоти, вътрешно и външна търговска дейност, рекламна и издателска дейност, производство на всички видове стоки, отдаване под наем на вещи, включително и отдаване на обекти под аренда, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
КОНСТАНТИН КОСТАДИНОВ АТАНАСОВ (свързан с 5 фирми)
ОГНЯН ПЛАМЕНОВ ДИЛОВ (свързан с 5 фирми)
ДИМИТРИНА ХРИСТОВА ДИЛОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джи Си Ел Естейтс груп АД на латиница "GCL Estates Group JSC." с ЕИК/ПИК 131456169 е основана на 23 Април 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖЕНЕРАЛ КРЕДИТ ЕНД ЛИЗИНГ", но на 21 Декември 2015 година то бива сменено на сегашното "Джи Си Ел Естейтс груп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2008-09-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, Слатина, ДОБРОМИРКА, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Евлия Челеби, 55

2013-01-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Евлия Челеби, 55
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Евлия Челеби, 55

2015-12-21
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖЕНЕРАЛ КРЕДИТ ЕНД ЛИЗИНГ на Джи Си Ел Естейтс груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Евлия Челеби, 55
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Евлия Челеби, 55
Промяна предмет на дейност
- Прокупка на менителници и записи на заповед, финансов и оперативен лизинг, консултации на дружества относно капиталовата им структура, промишлена стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятия, факторинг, гаранционни сделки, внос, износ и реекспорт, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон.
+ Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; управление на недвижими имоти, вътрешно и външна търговска дейност, рекламна и издателска дейност, производство на всички видове стоки, отдаване под наем на вещи, включително и отдаване на обекти под аренда, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма