Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОНОБИЛД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131488794
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131488794 от 2007-10-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
МОНОБИЛД
Транслитерация
MONOBILD
Оборот
62,000 лв. оборот за 2007 г.
Служители
1 служител към 2007 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Буковлък, САН СТЕФАНО, 43 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници, стоки и товари в страната и чужбина, куриерски услуги. Вътрешно търговска и външнотърговска дейност на едро и дребно, организиране ... Транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници, стоки и товари в страната и чужбина, куриерски услуги. Вътрешно търговска и външнотърговска дейност на едро и дребно, организиране на магазини в страната за търговия с хранителни и промишлени стоки, бартерни сделки, комисионна, оказионна /без паметници на културата/ и антикварна дейност /без предмети с национално значение/, търговско посредничество и представителство /без процесуално/, откриване на аптеки и търговия с фармацевтични продукти /след разрешение/, производство, изкупуване, съхранение, реализация и търговия със селско стопанска продукция от животински и растителен произход, посадъчен материал, пчелни продукти, парфюмерия и козметика, ресторантьорство, кафе - аператив, продажба на алкохолни /след лиценз/., безалкохолни напитки, шоколадови, захарни, тестени изделия, стоки за бита, цигари /след лиценз/, галантерия, книжарски стоки, кожени изделия, таксиметрови услуги със собствен и нает транспорт, вътрешен и международен туризъм, туроператорска и турагентска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ДИМИТРОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"АВЕДА 2001" ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2007 62,000 - -

Служители

Година
Служители
2007 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОНОБИЛД ЕООД на латиница "MONOBILD" с ЕИК/ПИК 131488794 е основана на 10 Септември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Буковлък, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2007 година е в размер на 62,000 лв.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2007-10-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131488794 на основание друго от ЗДДС

2011-07-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 26, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Буковлък, САН СТЕФАНО, 43
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строителство, предприемаческа дейност в областта на строителството, ремонтни и довършителни дейности в строителството, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, търговия с промишлени стоки в страната и чужбина, рекламна, консултантска и издателска дейност, както и всяка друга незабранена от закона дейност, която по смисъла на Търговския закон има характер на търговска дейност.
+ Транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници, стоки и товари в страната и чужбина, куриерски услуги. Вътрешно търговска и външнотърговска дейност на едро и дребно, организиране на магазини в страната за търговия с хранителни и промишлени стоки, бартерни сделки, комисионна, оказионна /без паметници на културата/ и антикварна дейност /без предмети с национално значение/, търговско посредничество и представителство /без процесуално/, откриване на аптеки и търговия с фармацевтични продукти /след разрешение/, производство, изкупуване, съхранение, реализация и търговия със селско стопанска продукция от животински и растителен произход, посадъчен материал, пчелни продукти, парфюмерия и козметика, ресторантьорство, кафе - аператив, продажба на алкохолни /след лиценз/., безалкохолни напитки, шоколадови, захарни, тестени изделия, стоки за бита, цигари /след лиценз/, галантерия, книжарски стоки, кожени изделия, таксиметрови услуги със собствен и нает транспорт, вътрешен и международен туризъм, туроператорска и турагентска дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма