Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Иновативни системи за сигурност и управление на риска ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131494313
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131494313 от 2021-12-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
Иновативни системи за сигурност и управление на риска
Транслитерация
Advanced systems and risk solutions (ASRS)
Оборот
26,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 200, вх. Д, офис 3 Виж на картата
Има 89 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
62.09 - Други дейности в областта на информационните технологии
Предмет на дейност
ИТ и кибер сигурност, импорт и експорт на специализирана техника и оръжия, ремонт, изработка и поддръжка на специализирана техника и оръжия, охранителна и детективска дейност, след снабдяван... ИТ и кибер сигурност, импорт и експорт на специализирана техника и оръжия, ремонт, изработка и поддръжка на специализирана техника и оръжия, охранителна и детективска дейност, след снабдяване с необходимите лицензи за този тип дейности, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни дейности, консултантска и проектантска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за извършването на определена дейност се изисква лиценз, дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОТО ПЛАМЕНОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЙОТО ПЛАМЕНОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 26,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Иновативни системи за сигурност и управление на риска ЕООД на латиница "Advanced systems and risk solutions (ASRS)" с ЕИК/ПИК 131494313 е основана на 23 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БАЛКАНКОМ АГРО", но на 16 Март 2020 година то бива сменено на сегашното "Иновативни системи за сигурност и управление на риска". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 26,000 лв.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2020-03-06
Промяна наименование
Името се сменя от БАЛКАНКОМ АГРО на Иновативни решения за сигурност
Промяна предмет на дейност
- ИЗРАБОТКА, ПРЕРАБОТКА И РЕМОНТ НА БИЖУТЕРИЙНИ И ЮВЕЛИРНИ ИЗДЕЛИЯ ОТ БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ, СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, ТЕХНИЯ ИЗНОС, ВНОС/ СЛЕД ЛИЦЕНЗ/, ПРОДАЖБА НА ИЗДЕЛИЯ ОТ ЗЛАТО, СРЕБРО И ПЛАТИНА И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ ОТ МЕСТНО ПРОИЗВОДТСВО И ВНОС/ СЛЕД ЛИЦЕНЗ/, ПРОИЗВОДТСВО И ТЪРГОВИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН И ПРЕРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДТВО НА СТОКИ ВЪЛНЕН И ПАМУЧЕН ТРИКОТАЖ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВНОС И ИЗНОС, ТЪРГОВСКО ПРЕДТСАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ ДЕЙНОСТИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЦЕНЗИОННИ, ХОТЕЛИРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ СЛЕД ЛИЦЕНЗ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.
+ Импорт и експорт на специализирана техника и оръжия, ремонт, изработка и поддръжка на специализирана техника и оръжия, ИТ и кибер сигурност, охранителна и детективска дейност, след снабдяване с необходимите лицензи за този тип дейности, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни дейности, консултантска и проектантска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за извършването на определена дейност се изисква лиценз, дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз.

2020-03-16
Промяна наименование
Името се сменя от Иновативни решения за сигурност на Иновативни системи за сигурност и управление на риска

2021-11-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ж.к. ХАДЖИ ДИМИТЪР, бл.200, вх.Д, офис 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 200, вх. Д, офис 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Импорт и експорт на специализирана техника и оръжия, ремонт, изработка и поддръжка на специализирана техника и оръжия, ИТ и кибер сигурност, охранителна и детективска дейност, след снабдяване с необходимите лицензи за този тип дейности, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни дейности, консултантска и проектантска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за извършването на определена дейност се изисква лиценз, дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз.
+ ИТ и кибер сигурност, импорт и експорт на специализирана техника и оръжия, ремонт, изработка и поддръжка на специализирана техника и оръжия, охранителна и детективска дейност, след снабдяване с необходимите лицензи за този тип дейности, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни дейности, консултантска и проектантска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за извършването на определена дейност се изисква лиценз, дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз.

2021-12-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131494313 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма