Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЛЯК СИЙ НЕТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
147121696
Регистрация по ЗДДС
Да - BG147121696 от 2007-05-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
БЛЯК СИЙ НЕТ
Транслитерация
BLACK SEA NET LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Цар Симеон I", 97 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; международни търговски сделки; търговия с цигари и алкохол; производство на стоки за продажба; коми... Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; международни търговски сделки; търговия с цигари и алкохол; производство на стоки за продажба; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; транспортни сделки в страната и в чужбина; сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества; извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с технологично оборудване и ноу-хау; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; туристически и туроператорски сделки, включително хотелиерство и ресторантьорство; консултантски, маркетингови и инженерингови сделки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО КОСТОВ БЕЯЗОВ (свързан с 8 фирми)
Съдружник: "ЧЕРНО МОРЕ ТОПШЕЛ" ООД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: "ЧЕРНОМОРСКИ РИБОЛОВ БУРГАС" АД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЛЯК СИЙ НЕТ ООД на латиница "BLACK SEA NET LTD." с ЕИК/ПИК 147121696 е основана на 18 Февруари 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЛЯК СИЙ УЕСТ", но на 2 Декември 2016 година то бива сменено на сегашното "БЛЯК СИЙ НЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-05-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG147121696 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-12-02
Промяна наименование
Името се сменя от БЛЯК СИЙ УЕСТ на БЛЯК СИЙ НЕТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.ИНДУСТРИАЛНА, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Цар Симеон I", 97
Промяна предмет на дейност
- УЛОВ, ПРЕРАБОТВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С РИБА, РИБНИ ПРОДУКТИ, РИБНИ КОНСЕРВИ, РИБНО БРАШНО, АКВАКУЛТУРИ, МОРСКИ ЖИВОТНИ И МЕКОТЕЛИ; ПРОИЗВОДСТВО И РЕМОНТ НА РИБОЛОВНИ УРЕДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕМОНТ НА МАЛКИ КОРАБИ И ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБPАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНСТ; МАРКЕТИНГОВА, ИНЖЕНЕРИНГОВА, ИНВЕСТИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА И ИНОВАЦИОННА ДЕЙНОСТ.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; международни търговски сделки; търговия с цигари и алкохол; производство на стоки за продажба; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; транспортни сделки в страната и в чужбина; сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества; извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с технологично оборудване и ноу-хау; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; туристически и туроператорски сделки, включително хотелиерство и ресторантьорство; консултантски, маркетингови и инженерингови сделки.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма