Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕЛИССА ИНВЕСТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
147238504
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
МЕЛИССА ИНВЕСТ
Транслитерация
MELISSA INVEST Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, КОНТ АНДРОВАНТИ, 9, ет. 2 Виж на картата
Има 41 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Извършване на официални преводи от и на чужди езици, легализация. Организиране и извършване на симултанен (синхронен) и консекутивен превод. Организиране и провеждане на чуждо езикови, образовате... Извършване на официални преводи от и на чужди езици, легализация. Организиране и извършване на симултанен (синхронен) и консекутивен превод. Организиране и провеждане на чуждо езикови, образователни (подготвителни и квалификационни) курсове и обучения. Консултации и реализация на международни програми за културен, социален и езиков обмен. Създаване на звукови и аудиовизуални произведения и носители; създаване на музикални, фотографски и други произведения на изкуството и/или посредничество при тяхното разпространение; производство и търговия със звукозаписи на всички носители (CD, DVD и/или винилови плочи), аудио обработка, свързана със създаването и разпространението на музикални и сценични произведения. Продуцентска и импресарска дейност, рекламна, консултантска и издателска дейност, сделки с авторски права и други обекти на интелектуалната собственост в страната и чужбина, организиране и рекламиране на концерти, фестивали и др., както и всяка друга регламентирана стопанска дейност при спазване на съответните лицензионни, регистрационни или други изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИОС ПЕНДЗИКИС (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГЕСТИМАНИ СТАМАТИАДОУ 2,550.00 лв - 51.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГЕОРГИОС ПЕНДЗИКИС 2,450.00 лв - 49.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕЛИССА ИНВЕСТ ООД на латиница "MELISSA INVEST Ltd." с ЕИК/ПИК 147238504 е основана на 11 Януари 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2012-03-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Константин Фотинов, 29, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, КОНТ АНДРОВАНТИ, 9, ет. 2

2014-12-12
Промяна предмет на дейност
- Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; управление и развитие на недвижимо имущество, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, импресарски сделки, консултантски сделки в сферата на инвестициите и др.
+ Извършване на официални преводи от и на чужди езици, легализация. Организиране и извършване на симултанен (синхронен) и консекутивен превод. Организиране и провеждане на чуждо езикови, образователни (подготвителни и квалификационни) курсове и обучения. Консултации и реализация на международни програми за културен, социален и езиков обмен. Създаване на звукови и аудиовизуални произведения и носители; създаване на музикални, фотографски и други произведения на изкуството и/или посредничество при тяхното разпространение; производство и търговия със звукозаписи на всички носители (CD, DVD и/или винилови плочи), аудио обработка, свързана със създаването и разпространението на музикални и сценични произведения. Продуцентска и импресарска дейност, рекламна, консултантска и издателска дейност, сделки с авторски права и други обекти на интелектуалната собственост в страната и чужбина, организиране и рекламиране на концерти, фестивали и др., както и всяка друга регламентирана стопанска дейност при спазване на съответните лицензионни, регистрационни или други изисквания.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма