Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕЙС БИЙТС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
147241863
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
РЕЙС БИЙТС
Транслитерация
RAYSE BEATS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Миролюбово, ул. "Тракия", 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултантски, информационни услуги; разработка на проекти, вкл. свързани с фондовете и програмите на Европейския съюз; търговско представителство и посредничество; селски туризъм, екотуризъм, ... Консултантски, информационни услуги; разработка на проекти, вкл. свързани с фондовете и програмите на Европейския съюз; търговско представителство и посредничество; селски туризъм, екотуризъм, културен туризъм, ловен и риболовен туризъм; покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; земеделска дейност, дейност по преработка на земеделска продукция, преработка и/или маркетинг на преработени земеделски продукти; покупка, преработка н производство на стоки с цел продажба, като дейностите, за които се изисква лиценз или категоризация ще се извършват, след получаване на такива от компетентните органи; транспорт на стоки и товари; търговия на едро и дребно, включително продажба на стоки от собствено производство, туроператорски, хотелиерски сделки, спедиторски, ресторантьорски и сделки с интелектуална собственост, рекламни, програмни и импресарски сделки, извършване на преводи от и на чужди езици; внос-износ, реекспорт, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛ БЛАГОЕВ БЛАГОЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛ БЛАГОЕВ БЛАГОЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕЙС БИЙТС ЕООД на латиница "RAYSE BEATS" с ЕИК/ПИК 147241863 е основана на 25 Януари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НИКСИ Д и В", но на 14 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "РЕЙС БИЙТС". Седалището на компанията се намира в с. Миролюбово, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2013-03-21
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA, CTPOEЖ И OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, C ЦEЛ ПPOДAЖБA. TЪPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO, BKЛЮЧИTEЛHO BЪHШHOTЪPГOBCKИ CДEЛKИ C XPAHИTEЛHИ, ПPOMИШЛEHИ И CEЛCKOCTOПAHCKИ CTOKИ B ПЪPBOHAЧAЛEH ИЛИ ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, BKЮЧИTEЛHO ПPOДAЖБA HA CTOKИ COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, TУPOПEPATOPCKИ, XOTEЛИEPCKИ CДEЛKИ, BAЛУTHИ CДEЛKИ, ПPOИЗBOДCTBO HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, TPAHCПOPTHИ, CПEДИTOPCKИ, PECTOPAHTЬOPCKИ И CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, PEKЛAMHИ, ИHФOPMAЦИOHHИ, ПPOГPAMHИ И ИMПPECAPCKИ CДEЛKИ, ИЗBЪPШBAHE HA ПPEBOДИ OT И HA ЧУЖДИ EЗИЦИ.
+ Консултантски, информационни услуги; разработка на проекти, вкл. свързани с фондовете и програмите на Европейския съюз; търговско представителство и посредничество; селски туризъм, екотуризъм, културен туризъм, ловен и риболовен туризъм; покупка, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; земеделска дейност, дейност по преработка на земеделска продукция, преработка и/или маркетинг на преработени земеделски продукти; покупка, преработка н производство на стоки с цел продажба, като дейностите, за които се изисква лиценз или категоризация ще се извършват, след получаване на такива от компетентните органи; транспорт на стоки и товари; търговия на едро и дребно, включително продажба на стоки от собствено производство, туроператорски, хотелиерски сделки, спедиторски, ресторантьорски и сделки с интелектуална собственост, рекламни, програмни и импресарски сделки, извършване на преводи от и на чужди езици; внос-износ, реекспорт, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2022-11-18
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-09-14
Промяна наименование
Името се сменя от НИКСИ Д и В на РЕЙС БИЙТС
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 59, вх. 4, ет. 13
+ БЪЛГАРИЯ, с. Миролюбово, ул. "Тракия", 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма