Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАН БИЛДИНГ СТРОЙ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
147246262
Регистрация по ЗДДС
Да - BG147246262 от 2017-10-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
РАН БИЛДИНГ СТРОЙ
Оборот
1,052,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
7 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Янко Сакъзов", 40 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговия, доставка и монтаж на кухненско и ресторантско оборудване. Търговия, доставка и монтаж на фотоволтаични панели, и всякакви дейности свързани с фотоволтаични централи. Доставка на машини... Търговия, доставка и монтаж на кухненско и ресторантско оборудване. Търговия, доставка и монтаж на фотоволтаични панели, и всякакви дейности свързани с фотоволтаични централи. Доставка на машини и съоръжения за преработка на миди, риби и рибни продукти. Доставка и търговия с плавателни съдове. Доставка на складова повдигачна техника - елетрокари, газокари, палетни колички, везни и др. Доставка на работно облекло и лични предпазни средства. Доставка и монтаж на парни котли и изграждане на газ инсталации. Строителство, ремонт и реконструкция на жилищни и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура. Доставка и монтаж и поддръжка на съоръжения за преработка на храни, включително охлаждащи системи за обработка и хладилни съоръжения за съхранение. Търговия със всякакъв вид стоки в страната и чужбина, произведени или доставени от дружеството. Производство на селскостопанска продукция. Рекламна дейност и импресарска дейност, консултантски услуги. Търговско представителство и посредничество. Сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки. Бартер и реекспорт на всякакви стоки, с изключение на забранените със закон или нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАНГЕЛ ИВАНОВ СТАНЧЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАНГЕЛ ИВАНОВ СТАНЧЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,052,000 7992.31% - -
2020 13,000 -99.35% - -
2019 2,006,000 0 -
2018 0 - -
2017 1,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 7 133.33%
2019 3
2017 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАН БИЛДИНГ СТРОЙ ЕООД с ЕИК/ПИК 147246262 е основана на 23 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,052,000 лв. което е с 7,992% повече от предходната 2020 година (13,000 лв.), а средният годишен ръст е 3,946%.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2016-09-29
Промяна предмет на дейност
- ВНОС И ПРОДАЖБА НА АВТОМОБИЛИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПРЕПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД; ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВЕЩНИ ПРАВА ВЪРХУ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОЕЖИ И ПОДОБРЕНИЯ, УПРАВЛЕНИЕТО ИМ; ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; ЛИЗИНГ ИЛИ АРЕНДА И ПРОДАЖБАТА ИМ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ; СКЛАДОВИ; РЕНТ А КАР, ТУРОПЕРАТОРСКИ И ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ - ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ, СКЛАДОВИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СТОКОВ КОНТРОЛ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ЛИЗИНГ
+ ДОСТАВКА НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРЕРАБОТКА НА МИДИ, РИБИ И РИБНИ ПРОДУКТИ. ДОСТАВКА НА СКЛАДОВА ПОВДИГАЧНА ТЕХНИКА - ЕЛЕТРОКАРИ, ГАЗОКАРИ, ПАЛЕТНИ КОЛИЧКИ, ВЕЗНИ И ДР. ДОСТАВКА НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО И ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА.ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ПАРНИ КОТЛИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ГАЗ ИНСТАЛАЦИ. ТЪРГОВИЯ СЪС ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВЕДЕНИ ИЛИ ДОСТАВЕНИ ОТ ДРУЖЕСТВОТО. ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ. РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ. ТЪРГОВКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСЛЕДНИЧЕСТВО. СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ. БАРТЕР И РЕЕКСПОРТ НА ВСЯКАКВИ СТОКИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН ИЛИ НОРМАТИВЕН АКТ.

2016-11-08
Промяна предмет на дейност
- ДОСТАВКА НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРЕРАБОТКА НА МИДИ, РИБИ И РИБНИ ПРОДУКТИ. ДОСТАВКА НА СКЛАДОВА ПОВДИГАЧНА ТЕХНИКА - ЕЛЕТРОКАРИ, ГАЗОКАРИ, ПАЛЕТНИ КОЛИЧКИ, ВЕЗНИ И ДР. ДОСТАВКА НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО И ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА.ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ПАРНИ КОТЛИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ГАЗ ИНСТАЛАЦИ. ТЪРГОВИЯ СЪС ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВЕДЕНИ ИЛИ ДОСТАВЕНИ ОТ ДРУЖЕСТВОТО. ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ. РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ. ТЪРГОВКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСЛЕДНИЧЕСТВО. СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ. БАРТЕР И РЕЕКСПОРТ НА ВСЯКАКВИ СТОКИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН ИЛИ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Доставка на машини и съоръжения за преработка на миди, риби и рибни продукти. Доставка на складова повдигачна техника - елетрокари, газокари, палетни колички, везни и др. Доставка на работно облекло и лични предпазни средства.Доставка и монтаж на парни котли и изграждане на газ инсталаци. Строителство, ремонт и реконструкция на жилищни и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура. Доставка и монтаж и поддръжка на съоръжения за преработка на храни, включително охлаждащи системи за обработка и хладилни съоръжения за съхранение. Търговия със всякакъв вид стоки в страната и чужбина, произведени или доставени от дружеството. Производство на селскостопанска продукция. Рекламна дейност и импресарска дейност, консултантски услуги. Търговско представителство и посредничество. Сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки. Бартер и реекспорт на всякакви стоки, с изключение на забранените със закон или нормативен акт.

2017-09-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Цар Борис ІІІ Обединител", 29, вх. В, ет. 3

2017-10-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG147246262 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-06-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Цар Борис ІІІ Обединител", 29, вх. В, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Янко Сакъзов", 40

2018-12-10
Промяна предмет на дейност
- Доставка на машини и съоръжения за преработка на миди, риби и рибни продукти. Доставка на складова повдигачна техника - елетрокари, газокари, палетни колички, везни и др. Доставка на работно облекло и лични предпазни средства.Доставка и монтаж на парни котли и изграждане на газ инсталаци. Строителство, ремонт и реконструкция на жилищни и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура. Доставка и монтаж и поддръжка на съоръжения за преработка на храни, включително охлаждащи системи за обработка и хладилни съоръжения за съхранение. Търговия със всякакъв вид стоки в страната и чужбина, произведени или доставени от дружеството. Производство на селскостопанска продукция. Рекламна дейност и импресарска дейност, консултантски услуги. Търговско представителство и посредничество. Сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки. Бартер и реекспорт на всякакви стоки, с изключение на забранените със закон или нормативен акт.
+ Доставка на машини и съоръжения за преработка на миди, риби и рибни продукти. Доставка и търговия с плавателни съдове. Доставка на складова повдигачна техника - елетрокари, газокари, палетни колички, везни и др. Доставка на работно облекло и лични предпазни средства.Доставка и монтаж на парни котли и изграждане на газ инсталаци. Строителство, ремонт и реконструкция на жилищни и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура. Доставка и монтаж и поддръжка на съоръжения за преработка на храни, включително охлаждащи системи за обработка и хладилни съоръжения за съхранение. Търговия със всякакъв вид стоки в страната и чужбина, произведени или доставени от дружеството. Производство на селскостопанска продукция. Рекламна дейност и импресарска дейност, консултантски услуги. Търговско представителство и посредничество. Сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки. Бартер и реекспорт на всякакви стоки, с изключение на забранените със закон или нормативен акт.

2019-04-05
Промяна предмет на дейност
- Доставка на машини и съоръжения за преработка на миди, риби и рибни продукти. Доставка и търговия с плавателни съдове. Доставка на складова повдигачна техника - елетрокари, газокари, палетни колички, везни и др. Доставка на работно облекло и лични предпазни средства.Доставка и монтаж на парни котли и изграждане на газ инсталаци. Строителство, ремонт и реконструкция на жилищни и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура. Доставка и монтаж и поддръжка на съоръжения за преработка на храни, включително охлаждащи системи за обработка и хладилни съоръжения за съхранение. Търговия със всякакъв вид стоки в страната и чужбина, произведени или доставени от дружеството. Производство на селскостопанска продукция. Рекламна дейност и импресарска дейност, консултантски услуги. Търговско представителство и посредничество. Сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки. Бартер и реекспорт на всякакви стоки, с изключение на забранените със закон или нормативен акт.
+ Търговия, доставка и монтаж на кухненско и ресторантско оборудване. Търговия, доставка и монтаж на фотоволтаични панели, и всякакви дейности свързани с фотоволтаични централи. Доставка на машини и съоръжения за преработка на миди, риби и рибни продукти. Доставка и търговия с плавателни съдове. Доставка на складова повдигачна техника - елетрокари, газокари, палетни колички, везни и др. Доставка на работно облекло и лични предпазни средства. Доставка и монтаж на парни котли и изграждане на газ инсталации. Строителство, ремонт и реконструкция на жилищни и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура. Доставка и монтаж и поддръжка на съоръжения за преработка на храни, включително охлаждащи системи за обработка и хладилни съоръжения за съхранение. Търговия със всякакъв вид стоки в страната и чужбина, произведени или доставени от дружеството. Производство на селскостопанска продукция. Рекламна дейност и импресарска дейност, консултантски услуги. Търговско представителство и посредничество. Сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки. Бартер и реекспорт на всякакви стоки, с изключение на забранените със закон или нормативен акт.

2019-07-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Янко Сакъзов", 40
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. "Янко Сакъзов", 40

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма