Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЗНЕС ТРЕНД ИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148011947
Регистрация по ЗДДС
Да - BG148011947 от 2022-03-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
БИЗНЕС ТРЕНД ИС
Транслитерация
BUSINESS TREND IS LLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Мария Луиза, 36, ет. 1 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
1.Дейност по технически контрол, изпитване и анализ на вещества, материали и готовата продукция при изготвяне, доставка, строителство, монтаж, експлоатация, ремонт, реконструкции в неф... 1.Дейност по технически контрол, изпитване и анализ на вещества, материали и готовата продукция при изготвяне, доставка, строителство, монтаж, експлоатация, ремонт, реконструкции в нефтената и газовата промишленост; 2. Дейност по оценяване на съответствието на продукти със съществените изисквания; 3.Осъществяване на експертизи за промишлена безопасност на: 3.1.Проектна документация за строителство, разширение, реконструкция, техническо преустройство и консервация и ликвидация на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 3.2.Технически устройства прилагани, приспособявани на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. Техническо диагностициране (освидетелстване). 3.3.Сгради и съоръжения в опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 3.4.Документи, свързани с експлоатацията на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 4.Дейност в областта на метрологията - метрологични изпитания и проверки на средства за измерване, подлежащи на метрологичен контрол. 5.Изготвяне на икономически и търговски анализи и маркетингови изследвания. 6.Покупко - продажба на недвижими имоти, строителство и търговия със строителни материали, търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, складови, комисионни и спедиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и в чужбина, консултантска дейност, културни връзки, хотелиерство, ресторантьорство, маркетинг, рекламни и информационни услуги, организира и провежда магистърски програми, курсове за професионална квалификация; следдипломна квалификация, учебни семинари, конгреси и стажове за квалификация със собствен персонал или с външни сътрудници на дружеството. 7.Правото на Дружеството да изпълнява дейности, за които е необходимо получаване на лицензии (специални разрешения ) възниква от момента на получаването на такива лицензии (специални разрешения ) и се преустановява с срока на изтичане на действието им, ако друго не е постановено с закон или други правни актове. 8. Дружеството не се занимава и не взема каквото и да е участие в конструиране, изготвяне, доставка, монтаж, покупка, владение, ползване или обслужване на обектите, контрола на които изпълнява в съответствие с т.1-4 и не се явява официален представител на коя да е от тези страни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЪЛЪБЕНА АЛЕКСАНДРОВА ИКОНОМОВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЪЛЪБЕНА АЛЕКСАНДРОВА ИКОНОМОВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЗНЕС ТРЕНД ИС ЕООД на латиница "BUSINESS TREND IS LLC" с ЕИК/ПИК 148011947 е основана на 2 Декември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АКВА КЛОТИНГ", но на 28 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "БИЗНЕС ТРЕНД ИС". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2012-01-27
Промяна наименование
Името се сменя от АКВА КЛОТИНГ на ФЛОРЕА

2022-03-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG148011947 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-03-28
Промяна наименование
Името се сменя от ФЛОРЕА на БИЗНЕС ТРЕНД ИС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 142, вх. 2А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Мария Луиза, 36, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВИ И ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ; ОТКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МАГАЗИНИ, РЕСТОРАНТИ, БАРОВЕ КАФЕ- АПЕРАТИВИ; ТУРИСТИЧЕСКИ, ТУРАГЕНТСКИ И ТУРОПЕРАТОРСКИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ХОТЕЛИЕРСКИ УСЛУГИ (ИЗВЪН СЛУЧАИТЕ НА ЧЛ. 2, Т.З ОТ ТЗ); ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКВИ ИЗДЕЛИЯ; ШИВАЧЕСКИ, КРОЯЧЕСКИ, ПЛЕТАЧЕСКИ УСЛУГИ (ПОД ФОРМАТА НА ПРЕДРИЯТИЕ); ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, ПРЕВОЗ НА ХОРА И ТОВАРИ ПО СУША, ВЪЗДУХ И ВОДА; РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ,ИЗДАТЕЛСКИ, ПЕЧАТАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ (ПОД ФОРМАТА НА ПРЕДРИЯТИЕ); ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ВЪНШНО -ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, ИЗРАЗЯВАЩИ СЕ В ИНПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ И БАРТЕРНИ СДЕЛКИ (РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА); ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГА ВСЯКАКВА СТОПАНСКА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ 1.Дейност по технически контрол, изпитване и анализ на вещества, материали и готовата продукция при изготвяне, доставка, строителство, монтаж, експлоатация, ремонт, реконструкции в нефтената и газовата промишленост; 2. Дейност по оценяване на съответствието на продукти със съществените изисквания; 3.Осъществяване на експертизи за промишлена безопасност на: 3.1.Проектна документация за строителство, разширение, реконструкция, техническо преустройство и консервация и ликвидация на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 3.2.Технически устройства прилагани, приспособявани на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. Техническо диагностициране (освидетелстване). 3.3.Сгради и съоръжения в опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 3.4.Документи, свързани с експлоатацията на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 4.Дейност в областта на метрологията - метрологични изпитания и проверки на средства за измерване, подлежащи на метрологичен контрол. 5.Изготвяне на икономически и търговски анализи и маркетингови изследвания. 6.Покупко - продажба на недвижими имоти, строителство и търговия със строителни материали, търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, складови, комисионни и спедиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и в чужбина, консултантска дейност, културни връзки, хотелиерство, ресторантьорство, маркетинг, рекламни и информационни услуги, организира и провежда магистърски програми, курсове за професионална квалификация; следдипломна квалификация, учебни семинари, конгреси и стажове за квалификация със собствен персонал или с външни сътрудници на дружеството. 7.Правото на Дружеството да изпълнява дейности, за които е необходимо получаване на лицензии (специални разрешения ) възниква от момента на получаването на такива лицензии (специални разрешения ) и се преустановява с срока на изтичане на действието им, ако друго не е постановено с закон или други правни актове. 8. Дружеството не се занимава и не взема каквото и да е участие в конструиране, изготвяне, доставка, монтаж, покупка, владение, ползване или обслужване на обектите, контрола на които изпълнява в съответствие с т.1-4 и не се явява официален представител на коя да е от тези страни.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма