Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Груп Уан 07 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148021635
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
Груп Уан 07
Транслитерация
Group One 07 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Ивайло, 5, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; покупка, изграждане, обзавеждане и експлоатация на недвиж... Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; покупка, изграждане, обзавеждане и експлоатация на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; вътрешен и международен транспорт; маркетинг, мениджмънт; хотелиерство, ресторантьорство; туристически, рекламни, информационни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Дийн Томас Робъртс (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Дийн Томас Робъртс (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Груп Уан 07 ЕООД на латиница "Group One 07 Ltd" с ЕИК/ПИК 148021635 е основана на 13 Януари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2011-03-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Александър Стамболийски, 30А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Ивайло, 5, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- проектиране, строеж, покупка, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, посредничество при разпоредителни сделки и наемане на недвижими имоти, консултации, маркетинг, мениджмънт, управление на недвижими имоти, външноикономическа дейност, внос, износ, бартерни сделки, консигнационна и лизингова дейности, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туроператорска и туристическа агентска дейност, изграждане, поддръжка и експлоатация на спортно – оздравителни и развлекателни центрове.
+ Вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; покупка, изграждане, обзавеждане и експлоатация на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; вътрешен и международен транспорт; маркетинг, мениджмънт; хотелиерство, ресторантьорство; туристически, рекламни,информационни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма