Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЦ ЕНЕРДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148030627
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
МЦ ЕНЕРДЖИ
Транслитерация
MC ENERGY EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ДРАГОМАН, 47 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
8622 - ДЕЙНОСТ НА ЛЕКАРИ СПЕЦИАЛИСТИ
Предмет на дейност
Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, представителство, консултации и посредническа дейност при сключване на сделки с недвижими имоти, ремонтни дейности, комисионна, склад... Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, представителство, консултации и посредническа дейност при сключване на сделки с недвижими имоти, ремонтни дейности, комисионна, складова и лизингова дейност, консултантска дейност, включително в областта на човешките ресурси и фирмено управление, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, покупки на стоки, движими и недвижими вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, като при необходимост дружеството ще се снабдява с необходимите лицензионни и разрешителни документи, когато дейността е регулирана от специален режим и/или закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСИЦА РАЧЕВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РОСИЦА РАЧЕВА ДИМИТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЦ ЕНЕРДЖИ ЕООД на латиница "MC ENERGY EOOD" с ЕИК/ПИК 148030627 е основана на 6 Юли 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕНЕРДЖИ", но на 16 Януари 2019 година то бива сменено на сегашното "МЦ ЕНЕРДЖИ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2011-07-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 142 А, вх. 7, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ДРАГОМАН, 47

2018-12-20
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-01-16
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕНЕРДЖИ на МЦ ЕНЕРДЖИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ДРАГОМАН, 47
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ДРАГОМАН, 47
Промяна предмет на дейност
- ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, КАКТО И ДЕЙНОСТИ И СДЕЛКИ ЗА НУЖДИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ И ОБСЛУЖВАНЕТО НА ПАЦИЕНТИТЕ.
+ Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, представителство, консултации и посредническа дейност при сключване на сделки с недвижими имоти, ремонтни дейности, комисионна, складова и лизингова дейност, консултантска дейност, включително в областта на човешките ресурси и фирмено управление, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, покупки на стоки, движими и недвижими вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, като при необходимост дружеството ще се снабдява с необходимите лицензионни и разрешителни документи, когато дейността е регулирана от специален режим и/или закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма