Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СКАЙ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148036555
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
СКАЙ ГРУП
Транслитерация
SKY GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ЧОНГОРА, 57 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
4939 - ДРУГ СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ
Предмет на дейност
Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; отдаване под наем на недвижими имоти; закупуване на стоки с цел продажба в първоначален,... Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; отдаване под наем на недвижими имоти; закупуване на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; хотелиерство, ресторантьорство, туристическа, туроператорска и агентска дейност след получаване на съответния лиценз; комисионна, спедиционна, транспортна и спедиторска дейност в т.ч. обществени вътрешни и международни превози на пътници и/или товари с автомобили; посредничество и търговско представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина; откриване на магазинна мрежа; дистрибуторска, лизингова дейност; услуги на населението и фирми; складова дейност; търговия, производство и пласмент на строителни материали; както и всяка друга търговска дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛ ТЕОДОСИЕВ СТАМЕНОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМИТЪР ДИМЧЕВ ДИМОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КАЛОЯН МИРОСЛАВОВ ПЕТРОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛ ТЕОДОСИЕВ СТАМЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СКАЙ ГРУП ЕООД на латиница "SKY GROUP" с ЕИК/ПИК 148036555 е основана на 5 Февруари 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2013-05-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. МОРАВА 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ЧОНГОРА, 57
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Търговия; транспорт, внос и износ, търговско представителство, посредничество и дистрибуторство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост, производство, разпространение, тиражиране и продажба на видеофилми и звукозаписи, организиране на развлекателни програми и атракциони, ловен туризъм и риболов, хотелиерски, туристически, рекламни, счетоводни, консултански и информационни услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем, лизинг и всяка друга търговска, дейност, след получаване и представяне на лиценз или разрешително от държавен орган, ако законът го изисква за упражняването на съответната такава.
+ Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; отдаване под наем на недвижими имоти; закупуване на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; хотелиерство, ресторантьорство, туристическа, туроператорска и агентска дейност след получаване на съответния лиценз; комисионна, спедиционна, транспортна и спедиторска дейност в т.ч. обществени вътрешни и международни превози на пътници и/или товари с автомобили; посредничество и търговско представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина; откриване на магазинна мрежа; дистрибуторска, лизингова дейност; услуги на населението и фирми; складова дейност; търговия, производство и пласмент на строителни материали; както и всяка друга търговска дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма