Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МД-90 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148077648
Регистрация по ЗДДС
Да - BG148077648 от 2012-04-27 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
МД-90
Транслитерация
MD-90
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Игнатиево, ул. ДЕТЕЛИНА МИНЧЕВА, 20 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство и строителни ремонти, извозване и търговия с пластмасови и други отпадъци, производство и търговия с продукция, включително и лично производство в страната и в чужбина; всички видов... Строителство и строителни ремонти, извозване и търговия с пластмасови и други отпадъци, производство и търговия с продукция, включително и лично производство в страната и в чужбина; всички видове услуги в бита, транспортна и спедиторска дейност, комисионна дейност, сладкардска дейност, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туриристичиски, рекламни и др дейности, рекламни, информационни, импресарски и др. услуги; игри; обзавеждане и управление, както и сделки с недвижими имоти, търговска дейност в страната и в чужбина, като за дейностите, за които са установени разрешителни или лицензионни, дейностите се упражняват след придобиването на съответните разрешения или лицензни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КОЛЮ ИВАНОВ ТОДОРОВ (свързан с 22 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КОЛЮ ИВАНОВ ТОДОРОВ (свързан с 22 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МД-90 ЕООД на латиница "MD-90" с ЕИК/ПИК 148077648 е основана на 14 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Игнатиево, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2012-04-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG148077648 на основание друго от ЗДДС

2017-04-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. НАЙЧО ЦАНОВ 67
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Игнатиево, ул. ДЕТЕЛИНА МИНЧЕВА, 20
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, РЕКЛАМНА, СКЛАДОВА, СЧЕТОВОДНА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКА И ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ СЛЕД ЛИЦЕНЗ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ; ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ; СТРОИТЕЛНА, МОНТАЖНА, ПРОЕКТАНТСКА, СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ.
+ Строителство и строителни ремонти, извозване и търговия с пластмасови и други отпадъци, производство и търговия с продукция, включително и лично производство в страната и в чужбина; всички видове услуги в бита, транспортна и спедиторска дейност, комисионна дейност, сладкардска дейност, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туриристичиски, рекламни и др дейности, рекламни, информационни, импресарски и др. услуги; игри; обзавеждане и управление, както и сделки с недвижими имоти, търговска дейност в страната и в чужбина,като за дейностите, за които са установени разрешителни или лицензионни, дейностите се упражняват след придобиването на съответните разрешения или лицензни.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма