Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХИМАТЕКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148084692
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ХИМАТЕКС
Транслитерация
CHIMATEX
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. НИКОЛА КЪНЕВ 6 ет.5 ап.12 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Производство и търговия с промишлени и непромишлени продукти, материали и стоки; производствена, търговска и външнотърговска дейност; маркетинг; трансфер; инженеринг; транспортни, сервизни, сч... Производство и търговия с промишлени и непромишлени продукти, материали и стоки; производствена, търговска и външнотърговска дейност; маркетинг; трансфер; инженеринг; транспортни, сервизни, счетоводни, битови и специализирани услуги; промишлен и битов дизайн; проектиране, строителство, реконструкция и модернизация на граждански и промишлени обекти, сгради и съоръжения; търговско представителство и посредничество, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН ДОЧЕВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КАТЕРИНА ПЕШКОВА ДИМИТРОВА 1,250.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТЕФАН ДОЧЕВ ДИМИТРОВ 3,750.00 лв - 75.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН ДОЧЕВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХИМАТЕКС ЕООД на латиница "CHIMATEX" с ЕИК/ПИК 148084692 е основана на 16 Февруари 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2009-02-16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с промишлени и непромишлени продукти, материали и стоки; производствена, търговска и външнотърговска дейност; маркетинг; трансфер; инженеринг; транспортни, сервизни, счетоводни, битови и специализирани услуги; промишлен и битов дизайн; проектиране, строителство, реконструкция и модернизация на граждански и промишлени обекти, сгради и съоръжения; търговско представителство и посредничество.
+ Производство и търговия с промишлени и непромишлени продукти, материали и стоки; производствена, търговска и външнотърговска дейност; маркетинг; трансфер; инженеринг; транспортни, сервизни, счетоводни, битови и специализирани услуги; промишлен и битов дизайн; проектиране, строителство, реконструкция и модернизация на граждански и промишлени обекти, сгради и съоръжения; търговско представителство и посредничество,както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма