Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЕДАЛИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148086985
Регистрация по ЗДДС
Да - BG148086985 от 2007-04-19 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
СЕДАЛИЯ
Транслитерация
Sedalia Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, Найчо Цанов, 172 Виж на картата
Има 42 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
41.20 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Строителство на сгради, съоръжения и зелени площи; eкстериорно и интериорно озеленяване; търговия с декоративен посадъчен материал; финансови, банкови и данъчни консултации; посредничество в рекла... Строителство на сгради, съоръжения и зелени площи; eкстериорно и интериорно озеленяване; търговия с декоративен посадъчен материал; финансови, банкови и данъчни консултации; посредничество в рекламната дейност; консултантски услуги; вътрешно и външнотърговска дейност във всички разновидности, вътрешнообщностни доставки; вътрешнообщностни придобивания; внос; износ; бартер; реекспорт; дистрибуторска дейност; агентство и посредничество във всяка стопанска дейност; представителство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всички други дейности и услуги в страната и чужбина, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЧАВДАР СТОЯНОВ ПЕТРОВ (свързан с 17 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЧАВДАР СТОЯНОВ ПЕТРОВ (свързан с 17 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЕДАЛИЯ ЕООД на латиница "Sedalia Ltd." с ЕИК/ПИК 148086985 е основана на 28 Февруари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВАРНА КОНСУЛТИНГ ГРУП", но на 19 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "СЕДАЛИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-04-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG148086985 на основание друго от ЗДДС

2011-03-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. КНЯЗ БАТЕМБЕРГ, 19, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. КНЯЗ БАТЕМБЕРГ, 19, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-12-19
Промяна наименование
Името се сменя от ВАРНА КОНСУЛТИНГ ГРУП на СЕДАЛИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. КНЯЗ БАТЕМБЕРГ, 19, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, Найчо Цанов, 172
Промяна предмет на дейност
- ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА; СЕРТИФИКАЦИОННИ УСЛУГИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА КУРСОВЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ; КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ; РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ИМПРЕСАРСКА, ПРОГРАМНА ДЕЙНОСТ ; ИНВЕСТИЦИОННА И ИНВЕСТИЦИОННО-ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ИЗДАТЕЛСКА И ПЕЧАТАРСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРЕВОЗНА, ХОТИЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, ТУРОПЕРАТОРСКА И АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ СЛЕД ЛИЦЕНЗИРАНЕ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ПРОДАЖБА.
+ Строителство на сгради, съоръжения и зелени площи; eкстериорно и интериорно озеленяване; търговия с декоративен посадъчен материал; финансови, банкови и данъчни консултации; посредничество в рекламната дейност; консултантски услуги; вътрешно и външнотърговска дейност във всички разновидности, вътрешнообщностни доставки; вътрешнообщностни придобивания; внос; износ; бартер; реекспорт; дистрибуторска дейност; агентство и посредничество във всяка стопанска дейност; представителство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всички други дейности и услуги в страната и чужбина, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма