Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛЕВЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148087489
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ЕЛЕВЪН
Оборот
5,000 лв. оборот за 2010 г.
Служители
2 служители към 2010 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, 404, вх. 15, ет. 7 Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
5540 - ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ
Предмет на дейност
Търговия със стоки и услуги на едро и дребно; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; вътреш... Търговия със стоки и услуги на едро и дребно; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; вътрешно и външнотърговска дейност; реекспорт; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и превозни сделки в т.ч. обществени вътрешни и международни превози на пътници и/или товари с автомобили, автобуси; транспортна дейност; транспортна дейност с извънгабаритни и тежки пътни превозни средства; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; хотелиерски, туристически/ ресторантьорски в т.ч. дейностите в ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе-сладкарници, барове-дневни и нощни, бюфети, каравани и павилиони/ рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; търговия с черни и цветни метали; проектантска и строително -монтажна дейност; дейности свързани с ВиК; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; всички останали дейности незабранени от законите на РБ, като за всички дейност за които се изисква лиценз-след получаване на лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИНА ВЕСЕЛИНОВА ВЕЛИКОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИНА ВЕСЕЛИНОВА ВЕЛИКОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2010 5,000 - -
2007 0 - -

Служители

Година
Служители
2010 2 -33.33%
2007 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛЕВЪН ЕООД с ЕИК/ПИК 148087489 е основана на 27 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2010 година е в размер на 5,000 лв.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2010-11-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, м-ст СВ. НИКОЛА, 218, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, 404, вх. 15, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; РЕЕКСПОРТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, СЛЕД ЛИЦЕНЗ; ПРОЕКТАНСКА И СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ, СВЪРЗАНА С ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ, СЛЕД ЛИЦЕНЗ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ, РЕМОНТ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.
+ Търговия със стоки и услуги на едро и дребно; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; вътрешно и външнотърговска дейност; реекспорт; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и превозни сделки в т.ч. обществени вътрешни и международни превози на пътници и/или товари с автомобили, автобуси; транспортна дейност; транспортна дейност с извънгабаритни и тежки пътни превозни средства; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; хотелиерски, туристически/ ресторантьорски в т.ч. дейностите в ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе-сладкарници, барове-дневни и нощни, бюфети, каравани и павилиони/ рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; търговия с черни и цветни метали; проектантска и строително -монтажна дейност; дейности свързани с ВиК; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; всички останали дейности незабранени от законите на РБ, като за всички дейност за които се изисква лиценз-след получаване на лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма