Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЙ ВИ ДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148108321
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ЕЙ ВИ ДЖИ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. ГРАФ ВОРОНЦОВ, 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
6202 - КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ
Предмет на дейност
Производство на селскостопанска продукция, хранителни стоки, машини, съоръжения за ел. енергия, стоки за бита, промишлени стоки;Консултации, маркетинг, мениджмънт, управление на недвиж... Производство на селскостопанска продукция, хранителни стоки, машини, съоръжения за ел. енергия, стоки за бита, промишлени стоки;Консултации, маркетинг, мениджмънт, управление на недвижими имоти, консултации в областта на застраховането; Търговия с промишлени стоки, селскостопанска продукция, хранителни стоки, цигари, алкохол, машини, съоръжения, стоки за бита, козметични продукти, автомобили;Преводачески услуги; Външноикономическа дейност, внос, износ; Разработка на софтуер, сделки с интелектуална собственост, изследователска дейност; Административни услуги; Представителство и посредничество на физически и юридически лица, вкл. и в чужбина; Проектиране, строеж, покупка, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба; Посредничество при разпоредителни сделки и наемане на недвижими имоти; Транспорт и спедиция; Информационна, рекламна, издателска и печатарски дейности; Туроператорска и туристическа агентска дейност; Хотелиерство, ресторантьорство; Козметични, фризьорски и шивашки услуги; Организиране на курсове за квалификация и преквалификация, копирни услуги; Обмяна на валута. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕСЕЛИН СТАНЧЕВ СТАНЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕСЕЛИН СТАНЧЕВ СТАНЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЙ ВИ ДЖИ ЕООД с ЕИК/ПИК 148108321 е основана на 29 Септември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2009-10-14
Промяна предмет на дейност
- Производство на селскостопанска продукция, хранителни стоки, машини, съоръжения за ел. енергия, стоки за бита, промишлени стоки;Консултации, маркетинг, мениджмънт, управление на недвижими имоти, консултации в областта на застраховането; Търговия с промишлени стоки, селскостопанска продукция, хранителни стоки, цигари, алкохол, машини, съоръжения, стоки за бита, козметични продукти, автомобили;Преводачески услуги; Външноикономическа дейност, внос, износ; Разработка на софтуер, сделки с интелектуална собственост, изследователска дейност; Административни услуги; Представителство и посредничество на физически и юридически лица, вкл. и в чужбина; Проектиране, строеж, покупка, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба; Посредничество при разпоредителни сделки и наемане на недвижими имоти; Транспорт и спедиция; Информационна, рекламна, издателска и печатарски дейности; Туроператорска и туристическа агентска дейност; Хотелиерство, ресторантьорство; Козметични, фризьорски и шивашки услуги; Организиране на курсове за квалификация и преквалификация, копирни услуги;Обмяна на валута.
+ Производство на селскостопанска продукция, хранителни стоки, машини, съоръжения за ел. енергия, стоки за бита, промишлени стоки;Консултации, маркетинг, мениджмънт, управление на недвижими имоти, консултации в областта на застраховането; Търговия с промишлени стоки, селскостопанска продукция, хранителни стоки, цигари, алкохол, машини, съоръжения, стоки за бита, козметични продукти, автомобили;Преводачески услуги; Външноикономическа дейност, внос, износ; Разработка на софтуер, сделки с интелектуална собственост, изследователска дейност; Административни услуги; Представителство и посредничество на физически и юридически лица, вкл. и в чужбина; Проектиране, строеж, покупка, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба; Посредничество при разпоредителни сделки и наемане на недвижими имоти; Транспорт и спедиция; Информационна, рекламна, издателска и печатарски дейности; Туроператорска и туристическа агентска дейност; Хотелиерство, ресторантьорство; Козметични, фризьорски и шивашки услуги; Организиране на курсове за квалификация и преквалификация, копирни услуги; Обмяна на валута.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма